17 C
Athens

Ο Έντρικ «συστήνεται» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με μοναδικό σκοπό να γράψει ιστορία

Ο 17χρονος «πρίγκηπας» πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας και ξεκίνησε ήδη να γράφει ιστορία λίγους μήνες πριν τη μετακόμιση του στην Ευρώπη για χάρη της «βασίλισσας» Ρεάλ Μαδρίτης

Για πάντα θα θυμάται τη χθεσινή (23/3) βραδιά ο 17χρονος Έντρικ, καθώς με δικό του τέρμα κρίθηκε η φιλική αναμέτρηση στο Γουέμπλεϊ ανάμεσα σε Αγγλία και Βραζιλία.

Ο νεαρός επιθετικός που θα φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης από το καλοκαίρι, πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας και η συγκίνηση του μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα δεν κρυβόταν.

Το γκολ αυτό δεν θα το θυμάται μόνο ο ίδιος, καθώς ήδη έχει αρχίσει να γράφει το όνομα του δίπλα σε σπουδαία και ιστορικά επιτεύγματα. Συγκεκριμένα, ο Έντρικ έγινε ο νεότερος παίκτης που σκοράρει στο Γουέμπλεϊ είτε για σύλλογο είτε για εθνική ομάδα αλλά και ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Σελεσάο, καταρρίπτοντας το ρεκόρ που κατείχε μέχρι σήμερα ο Ρονάλντο Ναζάριο.


Πως να μην συγκινηθεί μετά από αυτό ο 17χρονος, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού κοινού από τη στιγμή που ανακοινώθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιανουάριο του 2022.

Για την ώρα συνεχίζει να μαγεύει στη Βραζιλία όπου φοράει ακόμα (ως δανεικός πια) τη φανέλα της Παλμέιρας, με την οποία σταμάτησε στα 14 τέρματα μέσα στο 2023 και το νέο έτος έχει 1 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 6 συμμετοχές.

Ο χρόνος για να κάνει το ταξίδι στην Ευρώπη για λογαριασμό της Βασίλισσας μετράει αντίστροφα και η ανυπομονησία για τον νεαρό Βραζιλιάνο μεγαλώνει. Χθες, έδωσε σε όλους μία μικρή γεύση από όσα μπορεί να κάνει, αγωνιζόμενος λιγότερο από 20 λεπτά. Στο διάστημα αυτό όχι απλά πρόλαβε να σκοράρει, αλλά είχε και μία ακόμη τελική στην εστία.

Ένα παιχνίδι και μάλιστα φιλικό δεν μπορεί να πει από μόνο του πολλά, ωστόσο οι προσδοκίες είναι δικαιολογημένα μεγάλες για τον Έντρικ.


Πρόκειται για ένα παιδί που ήδη έχει προλάβει να αποτελέσει αναπόσπαστο μέλος στην ενδεκάδα της Παλμέιρας και να κάνει τη Ρεάλ Μαδρίτης να βγάλει από τα ταμεία της πάνω από 60.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Ο Έντρικ έχει όλα τα φόντα να πετύχει και να γράψει τη δική του ιστορία στον κόσμο του ποδοσφαίρου, αποτελώντας ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρότζεκτ. Οδηγός του στον δρόμο προς την επιτυχία η αγάπη του και το πάθος του για το ποδόσφαιρο!

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Μπαρτζώκας: Πραγματική μάχη οι αγώνες στο ΣΕΦ, ίσως να πιστέψαμε ότι με το πρώτο ματς τελείωσε η αποστολή μας εδώ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού περιμένει πολύ σκληρές μάχες στο ΣΕΦ για την πρόκριση στο Final Four και τόνισε πως στο Game 2 η Μπαρτσελόνα πήρε δίκαια τη νίκη αφού έδειξε μεγαλύτερη επιθυμία στο παρκέ

Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά ο μυθικός Πετρούνιας, έγραψε ιστορία στους κρίκους!

Ο μυθικός Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία στο Ρίμινι καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο για 7η φορά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης και έσπασε το ρεκόρ του Κρίστιαν Μπέρκι

Τενερίφη – Περιστέρι 97-93: Δύο πρώην… Έλληνες και ο αειθαλής Χουέρτας έστειλαν τους Ισπανούς στον τελικό του BCL

Η τριάδα Γκάι, Σερμαντίνι και Χουέρτας έβαλε 82 πόντους στο Περιστέρι, το οποίο έπεσε αξιόμαχα στον ημιτελικό του παρθενικού Final Four της ιστορίας του στο Basketball Champions League