23.3 C
Athens

Γαλλία – Γερμανία 0-2: Οι Γερμανοί ξανάρχονται με φόντο το Euro 2024 στα δικά τους εδάφη (vid)

Η Γερμανία πέρασε… αέρας (0-2) από το Groupama Stadium κόντρα στη Γαλλία σε σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με άρωμα Euro.

Οι Γερμανοί ήταν κυρίαρχοι και έδειξαν από πολύ νωρίς τις προθέσεις τους, αφού ευτύχησαν να σκοράρουν στα πρώτα 8 δευτερόλεπτα του αγώνα με τη βολίδα του Βιρτς που κόντραρε πάνω στον Ουπαμεκανό.

ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ 1-0 ΤΟΥ ΒΙΡΤΣ

Χτυπώντας στο ξεκίνημα (1′, 49′) των δύο ημιχρόνων με τους Βιρτς και Χάβερτς τα «Πάντσερ» έδειξαν πανέτοιμα για την επιστροφή στις επιτυχίες στις μεγάλες διοργανώσεις απέναντι στη φιναλίστ των δύο προηγούμενων Παγκοσμίων Κυπέλλων -νικήτρια στη Ρωσία το 2018- με φόντο τη διεξαγωγή του Euro 2024 το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της χώρας τους.

Η ομάδα του Νάγκελσμαν ήταν καλύτερη σε όλα τα σημεία του αγώνα, είχε ωραίους συνδυασμούς και έδειξε σαφώς πιο έτοιμη για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού, αν και είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα. Πάντως, οι Γάλλοι ήταν ακίνδυνοι και σχεδόν αδιάφοροι, με αποτέλεσμα να αποδοκιμαστούν στο φινάλε από τους φιλάθλους που γέμισαν το γήπεδο στο Λανς για χάρη του… άφαντου Εμπαπέ και της παρέας του.

ΓΑΛΛΙΑ: Σαμπά, Κούντε (61′ Κλος), Παβάρ, Ουπαμεκανό, Λ. Ερναντέζ (61′ Τ. Ερναντέζ), Εμερί (61′ Καμαβινγκά), Τσουαμενί (74′ Φοφανά), Ραμπιό, Ντεμπελέ (82′ Κολό Μουανί), Τουράμ (61′ Ζιρού), Εμπαπέ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τερ Στέγκεν, Κίμιχ, Ταχ, Ρίντιγκερ, Μίτελσταντ, Άντριχ, Κρόος, Μουσιάλα (80′ Φίλκρουγκ), Γκουντογκάν (72′ Μίλερ), Βιρτζ (72′ Φίριχ), Χάβερτς (80′ Ουντάβ).

Αγγλία – Βραζιλία 0-1: Το άστρο του ρέκορντμαν Έντρικ έλαμψε στο Γουέμπλεϊ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς