17 C
Athens

Ολυμπιακός: Εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες ο Πετρούσεφ

Οι Ερυθρόλευκοι χάνουν σε κρίσιμη καμπή της σεζόν τον Σέρβο άσο που δεδομένα θα μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες λόγω οστικού οιδήματος στο δεξί του γόνατο - Ποια ματς αναμένεται να χάσει σε Euroleague και ελληνικό πρωτάθλημα

Ο τραυματισμός του Φιλίπ Πετρούσεφ (οστικό οίδημα στο δεξί γόνατο) θα τον κρατήσει εκτός δράσης για διάστημα 2-3 εβδομάδων, όπως σχετικά ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Σέρβος σέντερ θα χάσει σημαντικά ματς στην τελική ευθεία της Euroleague όντας εξαιρετικά αμφίβολος και για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής στην κανονική διάρκεια κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (12/4) στο κατάμεστο ΣΕΦ, αφού έχει ανακοινωθεί ήδη sold out.

Ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ/σέντερ δεδομένα θα χάσει τον κυριακάτικο (24/3) αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας για την Basket League, ενώ στην Euroleague δεν θα είναι διαθέσιμος για τις εκτός έδρας δοκιμασίες στο Βελιγράδι κόντρα σε Παρτιζάν (28/3) και Ερυθρό Αστέρα (4/4).

Αναμένεται να κάνει αγώνα δρόμου για να βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου στο ΣΕΦ απέναντι στη Φενέρ στις 12 Απριλίου.

Τη φετινή σεζόν ο Πετρούσεφ μετράει 9.9 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 5.5 πόντους, 3.2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 15 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς