17 C
Athens

O κόσμος του Ολυμπιακού το… τερμάτισε: Sold out η αναμέτρηση με τη Φενέρ τρεις εβδομάδες πριν το τζάμπολ!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός βγάζει το καπέλο στον κόσμο της ομάδας που δείχνει εμπράκτως την αμέριστη στήριξή του στο σύνολο του Μπαρτζώκα ολοκληρώνοντας την regular season της Euroleague στο κρίσιμο ματς με τη Φενέρ έτσι όπως την ξεκίνησε: σε γεμάτες κερκίδες στο ΣΕΦ

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει εμπράκτως και φέτος την αμέριστη στήριξή του στην ομάδα του Μπαρτζώκα όντας σταθερά ο έξτρα παίκτης των Ερυθρολεύκων στο ΣΕΦ αλλά και σε κάθε γωνιά της Ευρώπης!

Στην τελική ευθεία της regular season οι οπαδοί των Πειραιωτών είπαν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα, καθώς εξαφάνισαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε στις 12 Απριλίου στην κρίσιμη -όπως αναμένεται- 34η αγωνιστική. Τρεις εβδομάδες πριν το τζάμπολ και δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα, για αυτό που είναι το 11ο φετινό… πειραιώτικο sold out στην Euroleague!

Μάλιστα, όπως σημειώνει σχετικά και η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, η σεζόν θα κλείσει έτσι όπως ξεκίνησε στο ΣΕΦ: με γεμάτες κερκίδες!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας θα κλείσει για τον Ολυμπιακό, όπου ακριβώς άνοιξε… με SOLD OUT!

H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει πως τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε (12/04, 21.15) ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ!

Δεν έχουμε λόγια να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την αδιάκοπη στήριξή σας, που αποδεικνύεται (και) από το 11η SOLD OUT στην φετινή σεζόν!

#TogetherWeFight».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς