21 C
Athens

Αταμάν: Δεν είναι εύκολο να παίζεις με 6-7 άτομα, με τον Σλούκα ελέγξαμε την επιθετικότητα των γηπεδούχων

Το μικρό ροτέισον από την αρχή της σεζόν είναι κάτι παραπάνω από εμφανές στον Παναθηναϊκό και πολλές φορές του έχει στοιχίσει, με τον Εργκίν Αταμάν να παραδέχεται στις δηλώσεις του μετά το ματς ότι «δεν είναι εύκολο να παίζεις συνεχώς με 6-7 άτομα» τονίζοντας πως για άλλη μία φορά δεν πήρε όσα θα ήθελε από τον ελλιπέστατο πάγκο του, πλην του Κώστα Σλούκα τον οποίο και αποθέωσε ξανά μετά τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αταμάν που περιμένει πίσω τους Βιλντόσα και Κώστα Αντετοκούνμπο για να έχει δύο αξιόπιστες επιλογές στον πάγκο:

«Είναι πολύ σημαντική αυτή η νίκη για εμάς. Ξεκινήσαμε με εξαιρετική επίθεση, κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα και βρήκαμε τα σουτ με τον Ναν και με τον Γκριγκόνις. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εκτός έδρας, όμως είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Εκτός από το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, όταν κάναμε λάθη και κολλήσαμε στο σκορ, με τον Σλούκα ελέγξαμε την επιθετικότητα των γηπεδούχων. Είχαμε 25 ασίστ για μόνο 10 λάθη, κάναμε ένα καλό παιχνίδι.

Πάντα έχω υψηλούς στόχους στις ομάδες που αναλαμβάνω, έτσι και τώρα. Είναι σκληρό το επόμενο ματς, με μία ομάδα με την οποία βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι υπάρχει μεγάλη ισορροπία ανάμεσα στις ομάδες, θα δούμε πώς θα τελειώσει η σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Παίξαμε με έξι αθλητές, δεν πήραμε πολλά από τον πάγκο, εκτός από τον Σλούκα που μας βοήθησε. Ελπίζω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα μπουν σημαντικοί παίκτες στο ροτέισον όπως ο Βιλντόσα και ο Αντετοκούνμπο, ελπίζω ότι η κατάσταση θα είναι διαφορετική στα επόμενα παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με 6-7 άτομα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς