24.2 C
Athens

Ρόνι Ντέιλα: Θέλαμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό στο Conference

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Nieuwsblad» παραχώρησε ο πρώην προπονητής της Κλαμπ Μπριζ, Ρόνι Ντέιλα.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους «8» του Conference League απέλυσε τον Νορβηγό τεχνικό μετά την ήττα από τη Σιντ Τρούιντεν, με τον ίδιον ωστόσο να δηλώνει πως παραμένει ο πιο πιστός οπαδός της ομάδας.

Ο Ρόνι Ντέιλα μίλησε για τους στόχους που υπήρχαν και τόνισε πως η Μπριζ ήθελε να πετύχει κάτι ξεχωριστό στο Conference League.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλαμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό στο Conference League και εγώ ήμουν πεπεισμένος ότι είναι πιθανό να συμβεί. Ούτε στο Πρωτάθλημα είχαν τελειώσει τα πάντα. Εύχομαι στον καθένα το καλύτερο. Ο καθένας πιστεύει ότι ο τρόπος με τον οποίο κάνει τα πράγματα είναι ο πιο σωστός. Απλά σκεφτόμασταν διαφορετικά. Δεν έχω κάποια δυσαρέσκεια, αποδέχομαι το πεπρωμένο μου, δεν κρατάω κακία. Εύχομαι τα καλύτερα για όλο τον σύλλογο. Παραμένω ο Νο 1 οπαδός της ομάδας. Δεν θα μετανιώσω ποτέ για την απόφασή μου να έρθω στην Μπριζ, έμαθα πολλά, έκανα πολλούς φίλους».

Για την αποχώρηση του CEO, Βινσέντ Μαναέρτ: «Ήταν πολύ σημαντικός για το κλαμπ, με την αποχώρησή του χάθηκε όλη η αθλητική γνώση. Ήταν ο σύνδεσμος μεταξύ των παικτών και του υπόλοιπου συλλόγου. Μου έλειψε, τελικά όλα έγιναν λόγω αποτελεσμάτων και όχι της προόδου της ομάδας. Ήθελα να τελειώσω την σεζόν με καλό τρόπο αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς