19.7 C
Athens

Ταυτοποιήθηκαν 38 οπαδοί για τα επεισόδια στην Τραπεζούντα, εκτός δικαστικής έρευνας οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε

Ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης σχολίασε τα όσα τραγικά συνέβησαν στην Τραπεζούντα αποκαλύπτοντας πως έχουν ταυτοποιηθεί 38 δράστες ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη δικαστική έρευνα που όμως δεν αφορά στους ποδοσφαιριστές της Φενέρμπαχτσε

Τα όσα σοβαρά διαδραματίστηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Τραπεζούντα κατέκρινε ο υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας, Γιλμάζ Τουντς. Μιλώντας για τα τραγικά γεγονότα στην αναμέτρηση της Τραμπζονσπόρ με τη Φενέρμπαχτσε, ο υπουργός αποκάλυψε πως έχουν ταυτοποιηθεί 38 άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια ενώ δεν υπάρχει σε εξέλιξη κάποια δικαστική έρευνα για τους ποδοσφαιριστές της αντιπάλου του Ολυμπιακού.

«Δεν είναι δυνατόν να αποδεχθούμε τέτοιες εικόνες στα γήπεδα. Η δικαστική έρευνα ξεκίνησε άμεσα. Έχουν ταυτοποιηθεί 38 άτομα και έχουν συλληφθεί τα 12 μέχρι στιγμής. Θα αποκαλυφθούν όλοι όσοι συμμετείχαν στα επεισόδια από το κύκλωμα καμερών. Η ελπίδα μας είναι πως δεν θα συμβούν ξανά τέτοια περιστατικά. Δεν υπάρχει καμία έρευνα για τους ποδοσφαιριστές. Κάποιοι λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθούν να δημιουργήσουν τη δική τους εικόνα για τους παίκτες», υποστήριξε με δηλώσεις του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς