23.3 C
Athens

Μ. Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 4-3 (παρ.): Επική ανατροπή με ήρωα Ντιαλό στο 121′, στα ημιτελικά του FA Cup οι Κόκκινοι Διάβολοι!

Ασύλληπτο, επικό, ιστορικό ματς στο «Όλντ Τράφορντ» με ένα τέλος που είχε κάτι από Σπίλμπεργκ και Χίτσκοκ μαζί: Απίστευτη εναλλαγή συναισθημάτων σε κανονική διάρκεια (2-2) και παράταση (4-3) με τη Γιουνάιτεντ να παίρνει τη νίκη χάρη στο χρυσό γκολ του Ντιαλό στο 121'

Επικό ματς στο «Όλντ Τράφορντ» με φινάλε σε σκηνοθεσία Σπίλμπεργκ, Ταραντίνο και Χίτσκοκ μαζί!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πιο «ροκ» ντέρμπι των τελευταίων ετών πανηγύρισε μία σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του FA Cup κόντρα στη λαβωμένη Λίβερπουλ που κρατούσε δύο φορές τη νίκη στα χέρια της αλλά «πληγώθηκε» στο φινάλε, με τον Ντιαλό να σκοράρει και να αποβάλλεται στην ίδια φάση για το τελικό 4-3 στην παράταση (2-2 κανονική διάρκεια)!

ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΤΙΑΛΟ ΣΤΟ 121′

Σε ένα αδιανόητο και ιστορικό ματς για το Κύπελλο Αγγλίας, η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ είχε τις απαντήσεις στο τελευταίο κομμάτι της παράτασης, αντέδρασε μετά το 2-3 του Έλιοτ στο 105′ και γράφτηκε ιστορία στην βαριά ιστορία των 153 χρόνων της διοργάνωσης!

Ο Ράσφορντ εξιλεώθηκε στο 112′ για την τρομερή χαμένη του ευκαιρία να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση από την κανονική διάρκεια και ο Ντιαλό ντύθηκε… Σούπερμαν ελέω και της ημέρας για το τελικό 4-3 στις καθυστερήσεις της παράτασης! Football bloody hell!

Η Λίβερπουλ έφερε… τούμπα το ντέρμπι Κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα σε τρία λεπτά στο πρώτο ημίχρονο μετά το 1-0 του ΜακΤόμινεϊ μόλις στο 10′, ωστόσο οι Κόκκινοι Διάβολοι βρήκαν έστω κι αργά την απάντηση με το μόλις δεύτερο τέρμα του Άντονι στη σεζόν στο 86′.

Ο Βραζιλιάνος απέφυγε ωραία τους αντιπάλους του και με εξαιρετικό τελείωμα ανάμεσα σε πολλά σώματα νίκησε τον Κέλεχερ για το 2-2, που έστειλε το ζευγάρι σε έξτρα 30λεπτο.

Εκεί, ακολούθησε η… παράνοια που περιγράψαμε παραπάνω με τη Γιουνάιτεντ να παίρνει τελικά το εισιτήριο για την τετράδα του Γουέμπλεϊ, όπου θα βρίσκονται επίσης η Κόβεντρι, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι.

FA CUP: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ «8»

Σάββατο 16/3

Γούλβς – Κόβεντρι 2-3 (83′ Αΐτ-Νουρί, 88′ Μπουένο / 53′ 90+7′ Σιμς, 90+10′ Ράιτ)

Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ 2-0 (13′, 31′ Μπερνάρντο Σίλβα)

Κυριακή 17/3

Τσέλσι – Λέστερ 4-2 (13′ Κουκουρέγια, 45+1′ Πάλμερ, 90+2′ Τσουκουεμέκα, 90+8′ Μαντουέκε / 51′ αυτ. Ντισασί, 62′ Μαβιντίντι)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 4-3 παρ. (2-2 κ.δ.)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς