15 C
Athens

Αστέρας – Βόλος 0-2: Ονειρικό ξεκίνημα στα πλέι άουτ για τους Θεσσαλούς

Μία τεράστια νίκη στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία πήρε ο Βόλος, ο οποίος επικράτησε με 0-2 στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Η ομάδα της Μαγνησίας ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στα πλέι άουτ και πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα που τη βγάζει για την ώρα από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Βόλος έφτασε τους 22 βαθμούς με τη νίκη του αυτή, ενώ ο Αστέρας παρέμεινε στους 31.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από την αρχή πως είχαν διάθεση να παίξουν με την μπάλα στα πόδια, ωστόσο στο πρώτο μέρος τους έλειψαν οι ευκαιρίες. Από πλευράς Αστέρα οι καλές τελικές προσπάθειες ήταν ελάχιστες και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Η ομάδα της Μαγνησίας χτύπησε στην αντεπίθεση με τον Κόμπα, ο οποίος αφού πέρασε τον Λύρατζη πλάσαρε ωραία για το 0-1.

Εφτά λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο τέρμα, με τον Λούνα να γυρίζει ωραία την μπάλα και τον Γκαρσία με προβολή μέσα από την περιοχή να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ένα προβάδισμα που δεν δυσκολεύτηκε να διατηρήσει ο Βόλος και να πάρει μία τεράστια νίκη στην πρεμιέρα των πλέι άουτ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΒΟΛΟΣ 0-2

Γήπεδο: Θ. Κολοκοτρώνης

Σκόρερ: 63′ Κόμπα, 70′ Γκαρσία

Διαιτητής: Τζήλος

Κίτρινες: Λύρατζης, Γκρόζντανιτς / Λούνα, Σιέλης, Μύγας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΡΑΣΤΑΒΑΤΣ): Γραμματικάκης, Λύρατζης, Καστάνιο, Ατιένθα, Χουχούμης (76΄Άλβαρες), Αλάγκμπε, Σουρλής (46΄Γκρόζντανιτς), Μπαρτόλο (85΄Σίτο), Κρεσπί, Παλάσιος (67΄Ζουγκλής), Κωστέας (76΄Μάντζης).

ΒΟΛΟΣ (ΚΟΝΤΗΣ): Κόβατς, Μύγας, Σιέλης (97′ Ασλανίδης), Καλογερόπουλος, Άλχο, Ντε Καμπς, Λούνα, Μπερτόγλιο (77΄Τσοκάνης) (86΄ Τρουγιέ), Κόμπα, Γκλάβτσιτς, Γκαρσία (85΄ Μωραΐτης).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς