19.1 C
Athens

Premier League: Η Λούτον πάγωσε τα χαμόγελα της Νότιγχαμ στο 90′, ζωντανή και η Μπέρνλι

«Έμφραγμα» στο 90′ προκάλεσε στη Νότιγχαμ η Λούτον κι άφησε ανοιχτή την υπόθεση της παραμονής! Η νεοφώτιστη με γκολ του Μπέρι σε φάση διαρκείας από εκτέλεση κόρνερ (είχε περάσει στο ματς πέντε λεπτά νωρίτερα) έσωσε τον βαθμό και διατηρήθηκε στο -6 από τους Κόκκινους που προηγήθηκαν στο 34ο λεπτό με το ωραίο γκολ του Γουντ. Η ομάδα του Νούνο σπατάλησε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ και τιμωρήθηκε τελικά σε… ανύποπτο χρόνο με αποτέλεσμα η μάχη της παραμονής να ανάβει ξανά!

Η Μπέρνλι πανηγύρισε τη δεύτερη εντός έδρας νίκη της στη σεζόν επικρατώντας με 21 της Μπρέντφορντ και διατήρησε ζωντανές τις (μαθηματικές) ελπίδες της για παραμονή.

Οι Μέλισσες έπειτα από τραγικό λάθος του Ο’Σι σε κακό γύρισμα, επέτρεψαν στους γηπεδούχους να βγουν τετ α τετ με τον Ρεγκιλόν να υποπίπτει σε πέναλτι και να αποβάλλεται στο 10′.

Ο Μπρουν Λάρσεν ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0, με τον Φοφανά να σκοράρει για το 2-0 στο 62′. Η Μπρέντφορντ μείωσε στο 83′ με την κεφαλιά του Άγερ αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο και έτσι βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 29ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ*

Σάββατο 16/3

Λούτον – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1 (90′ Μπέρι / 34′ Γουντ)

Μπέρνλι – Μπρέντφορντ 2-1 (10′ πεν. Μπρουν Λάρσεν, 62′ Φοφανά / 83′ Άγερ)

Φούλαμ – Τότεναμ (19:30)

Κυριακή 17/3

Γουέστ Χαμ – Άστον Βίλα (16:00)

*ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΩ FA CUP

Άρσεναλ – Τσέλσι

Κρίσταλ Πάλας – Νιούκαστλ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Έβερτον – Λίβερπουλ

Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι

Γουλβς – Μπόρνμουθ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς