17.3 C
Athens

Αν όχι από τώρα, ο Κάρλσον θα πάει το καλοκαίρι στην Γκέτεμποργκ

Η υπόθεση με τη μεταγραφή του Μόμπεργκ Κάρλσον στην Γκέτεμποργκ έχει «τραβήξει» πολύ κι ενώ ο παίκτης είναι σαφές ότι δεν υπολογίζεται στον Άρη και το πιο πιθανό είναι να διακοπεί άμεσα ο δανεισμός του στους Θεσσαλονικείς για να συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν στους Ουράβα Ρέντς στην Ιαπωνία όπου και ανήκει.

Ο Σουηδός παίκτης συνεχίζει να προπονείται ατομικά, ενώ το προηγούμενο διάστημα είχε πάρει νέα άδεια από τους Θεσσαλονικείς προκειμένου να διευθετήσει τη μεταγραφή του στην πρώτη του ποδοσφαιρική αγάπη, την Γκέτεμποργκ.

Τα φορολογικά ζητήματα που προέκυψαν, δίχως να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες, «πάγωσαν» για την ώρα την επιστροφή του 29χρονου στην πατρίδα του, ωστόσο νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για νέα προσπάθεια όλων των εμπλεκόμενων πλευρών ώστε η μεταγραφή να ολοκληρωθεί ακόμα και μέσα στον Μάρτιο (η μεταγραφική περίοδος στη Σουηδία ολοκληρώνεται στις 28 Μαρτίου).

Εφόσον λυθούν όλα τα ζητήματα αλλά και τα θέματα γραφειοκρατίας που εμπλέκουν τόσο τον Άρη όσο και την Ουράβα, τότε δεν αποκλείεται ο παίκτης να ετοιμάσει ξανά βαλίτσες για το Γκέτεμποργκ, παρότι από την πλευρά της σουηδικής ομάδας τηρείται σιγή ιχθύος.

Πάντως, πρόθεση του Κάρλσον είναι να πάει κάπου που θα έχει ενεργό ρόλο και η επιλογή της Γκέτεμποργκ εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλότερα απ’ όλες στη λίστα του. Είτε γίνει τώρα, είτε χρειαστεί να περιμένει μέχρι τον ερχόμενο Ιούλιο…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς