21.7 C
Athens

Ο Μάντζιος δεν υπολογίζει στον Πάρντο και ο Άρης εξετάζει την πρόωρη αποδέσμευση του Ισπανού

Εξελίξεις αναμένονται με τον Ρούμπεν Πάρντο στον Άρη, καθώς ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει στον Ισπανό μεσοεπιθετικό που βρίσκεται συνεχώς εκτός πλάνων και οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν την άμεση αποδέσμευσή του.

Ο 31χρονος άσος ακολουθεί εδώ και καιρό θεραπεία για να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί από τα τέλη του Φλεβάρη, αλλά ακόμα και να ήταν σε θέση να αγωνιστεί, προπονητής του Άρη δεν θα τον υπολόγιζε.

Φαίνεται από τις προπονήσεις ότι ο Πάρντο δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μάντζιου και πλέον ανήκει στην ίδια κατηγορία με τους Κάρλσον και Ματαρίτα, που για την ώρα απλώς υπάρχουν ακόμα στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ, αφού επί της ουσίας αποτελούν «ξένο σώμα» για την ομάδα.

Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να γίνουν οι επαφές για τη λύση του συμβολαίου του Πάρντο ή ως δεύτερη λύση την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού θυμίζουμε πως ο Ισπανός δεσμεύεται με συμβόλαιο στους Κίτρινους έως το 2025.

Φέτος έχει αγωνιστεί σε 14 ματς της Super League (τα περισσότερα ως αλλαγή) με μόλις 1 γκολ, αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο πριν περίπου 5 μήνες.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς