21.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Η αποθέωση των παικτών στον Μεντιλίμπαρ και το… κέρασμα γενεθλίων του Βάσκου

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν το καλύτερο δώρο στον προπονητή τους για τα γενέθλιά του το βράδυ της Πέμπτης κι αυτός τους το ανταπέδωσε, σε δυνατές σκηνές με οικογενειακό κλίμα στην Τοπόλα

Ευτυχισμένος δήλωνε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά την επική και ιστορική -έτσι όπως ήρθε- πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Conference League. Και η αλήθεια είναι ότι το έβλεπες στο βλέμμα του. Αυτή την χαρά, την ικανοποίηση, το συναίσθημα που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να σου προσφέρει!

Σε μία ιδιαίτερη ημέρα για τον Ισπανό τεχνικό, καθώς στις 14 Μαρτίου συμπλήρωσε 63 χρόνια ζωής, οι παίκτες των Πειραιωτών τού έκαναν το καλύτερο δώρο γενεθλίων κι αυτός τους το ανταπέδωσε δίνοντας τετραήμερο ρεπό, με άπαντες -πλην των διεθνών- να επιστρέφουν από την ερχόμενη Τρίτη στο Ρέντη.

Μεντιλίμπαρ: Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος, ελπίζω να μην ήταν η τελευταία πρόκριση

Παρασκηνιακά, το κλίμα στα αποδυτήρια στο γήπεδο της Μπάτσκα Τοπόλα ήταν άκρως πανηγυρικό με παίκτες και τεχνικό επιτελείο να γίνονται «ένα». Ο Μεντιλίμπαρ αποθεώθηκε από τους ποδοσφαιριστές του και τους έκανε εκεί την ανακοίνωση για το ρεπό, δίνοντας το σύνθημα για νέους πανηγυρισμούς αν και τίποτα δεν μπορούσε να επισκιάσει την χαρά της τεράστιας αυτής πρόκρισης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς