24.7 C
Athens

Χωρίς οπαδούς της στο «Γ. Καραϊσκάκης» η Φενέρμπαχτσε, τιμωρία της UEFA στους Τούρκους

Χωρίς την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του UEFA Conference League.

Οι Ερυθρόλευκοι κληρώθηκαν να αντιμετωπίσουν τη Φενέρμπαχτσε στους «8» του Conference League, με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο στις 11 Απριλίου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Κόντρα στη Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός στα προημιτελικά του Conference League και στο βάθος Λιλ ή Άστον Βίλα

Το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί μόνο με οπαδούς του Ολυμπιακού καθώς η UEFA ανακοίνωσε λίγο μετά την κλήρωση το μεσημέρι της Παρασκευής (15/3), πως η τουρκική ομάδα τιμωρείται με απαγόρευση εισιτηρίων για τα επόμενα τρία εκτός έδρας ευρωπαϊκά της παιχνίδια.

Αιτία τα επεισόδια που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» στην έδρα της Σεν Ζιλουάζ, τη στιγμή που στη Φενέρμπαχτσε είχε ήδη επιβληθεί τιμωρία με αναστολή δύο φορές μέσα στη σεζόν. Αυτή τη φορά οι Τούρκοι δεν τη γλίτωσαν και μαζί με τις δύο προηγούμενες ποινές που ενεργοποιήθηκαν προστέθηκε μία ακόμη. Αυτό σημαίνει πως δεν θα έχει στο πλάι της τους οπαδούς της για τα επόμενα τρία εκτός έδρας ευρωπαϊκά της παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με τον Ολυμπιακό.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς