19.9 C
Athens

Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός έπειτα από αίτημα των δύο ομάδων

Η Super League ανακοίνωσε πως το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός αναβλήθηκε μετά από το αίτημα που κατέθεσαν εγγράφως οι δύο ομάδες λόγω των υποχρεώσεων τους στα προημιτελικά του Conference

Οι τεράστιες προκρίσεις του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League φέρνουν αλλαγές στο πρόγραμμα των πλέι οφ της Super League.

Τα πρώτα παιχνίδια των δύο ελληνικών ομάδων είναι προγραμματισμένα για τις 11 Απριλίου και οι ρεβάνς για τις 18 του ίδιου μήνα με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε και τον ΠΑΟΚ την Μπριζ.

Κάπως έτσι η αναβολή του μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα στις 14 Απριλίου αναβλήθηκε, αφού οι δύο ομάδες κατέθεσαν σχετικό αίτημα στη Λίγκα και αυτό έγινε αποδεκτό όπως ορίζεται από τον ΚΑΠ.

Η ανακοίνωση:

«Οι ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξάσκησαν το δικαίωμα που απορρέει από το άρθρο 22, παράγραφος 4 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΚΑΠ) και υπέβαλαν έγγραφο αίτημα αναβολής του αγώνα τους, λόγω συμμετοχής στην προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League.

Κατόπιν τούτου, ο αγώνας για την 5η αγωνιστική ημέρα των Stoiximan Super League Playoffs (Κυριακή 14 Απριλίου 2024 και ώρα 19:30) αναβάλλεται».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς