19.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Η νοοτροπία πρωταθλήτριας ομάδας διά στόματος Μπαρτζώκα στην παρακάμερα του ντέρμπι αιωνίων

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 71-65 του Παναθηναϊκού στο μεγάλο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής στη Euroleague με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκεται στην ομιλία του στους παίκτες του μετά το ματς στη σωστή νοοτροπία πρωταθλήτριας ομάδας που έδειξαν σε ένα κρίσιμο ματς, με το μυαλό ήδη στο επόμενο.

Μέσω της παρακάμερας η ΚΑΕ Ολυμπιακός μας «βάζει» στο παρκέ του κατάμεστου ΣΕΦ με εικόνες και έντονα συναισθήματα από το χθεσινό ντέρμπι, αλλά και μία ερυθρόλευκη αγέλη πιο διψασμένη από ποτέ, όπως φάνηκε τόσο στα αποδυτήρια όσο και στο παρκέ.

Ο Μπαρτζώκας στην ομιλία του στους παίκτες μετά το ματς είπε: «Εξαιρετική προσπάθεια, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαι ευγνώμων στους παίκτες που ήταν τραυματίες και με τη βοήθεια των φυσιοθεραπευτών κατάφεραν να αγωνιστούν. Είμαι πραγματικά ευγνώμων. Αυτή είναι η νοοτροπία πρωταθλήτριας ομάδας που έχει μάθει να κερδίζει. Αλλά να ξέρετε ότι είναι απλό ματς της Euroleague. Σημαίνει πάντα περισσότερο, αλλά από τώρα ας συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς που θα δώσουμε».

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΜΕΡΑ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς