21 C
Athens

Φορτούνης: Ακούσαμε πολλά, μας υποτίμησαν αλλά δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε

Ο Κώστας Φορτούνης δεν έκρυψε τη χαρά του μετά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού και μίλησε με λόγια καρδιάς στην κάμερα της Cosmote TV.

Οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν σε μια απίστευτη ανατροπή αφού έφεραν τούμπα το 1-4 του πρώτου αγώνα για να πάρουν μια τεράστια πρόκριση διαλύοντας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μετά το 1-6 και την πρόκριση, ο Φορτούνης αναφέρθηκε στα κακά αποτελέσματα των τελευταίων ημερών και τόνισε πως πολλοί υποτίμησαν τον Ολυμπιακό και όλοι οι ποδοσφαιριστές πίστευαν στην πρόκριση.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

Καμία ομάδα όταν έχει χάσει με διαφορά τριών τερμάτων στην έδρα της δεν έχει καταφέρει να πάρει την πρόκριση, το έκανε ο Ολυμπιακός, το γνώριζες; Τι έχεις να πεις;

«Τι να πω. Βασικά δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Τεράστια επιτυχία όλοι το πιστεύαμε. Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν αρκετά κακοί, ακούσαμε πολλά, μας υποτίμησαν. Αυτή η ομάδα έδειξε σήμερα τι μπορεί να κάνει. Όλα τα παιδιά ήμασταν ένα. Το πιστεύαμε και πήραμε μια τεράστια πρόκριση».

Πληγωθήκατε απ’ όσα ειπώθηκαν;

«Ναι γιατί στο πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι και στο τελευταίο στο πρωτάθλημα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Στεναχωρήσαμε τους εαυτούς μας πρώτα απ’ όλα και μετά τον κόσμο που γέμισε στα δύο ματς το γήπεδο. Θέλαμε να αντιδράσουμε. Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα».

Που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα, αποτελεί κίνητρο για εσάς το γεγονός πως ο τελικός είναι στην Αθήνα;

«Εντάξει σίγουρα είναι ένα κίνητρο που ο τελικός είναι στην Αθήνα. Μακάρι να συνεχίσουμε όπως σήμερα και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται, γιατί όχι;»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς