16.1 C
Athens

Ράιτ: Μέντοράς μου ο Λαρεντζάκης, δεν υπάρχουν κλίκες στον Ολυμπιακό όπως σε άλλες ομάδες

Ο Μόουζες Ράιτ ήταν ο MVP του Ολυμπιακού στη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον Αμερικανό σέντερ να αναφέρεται στο πόσο ωραίο είναι κανείς να παίζει μπάσκετ στους Ερυθρόλευκους.

Ο Ράιτ δήλωσε πως θέλει να εμπιστεύεται τον εαυτό του και χαρακτήρισε… μέντορά του τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Από τη πρώτη στιγμή που μπαίνεις στο παρκέ, λες: “είμαι εδώ”. Από το πρώτο κλέψιμο, λέω πως είμαι καλά τώρα, έβαλες το πρώτο σου καλάθι, τώρα θα πρέπει να προσέχεις τα φάουλ.

Αναγκάστηκαν οι συμπαίκτες μου να βγουν σε άμυνα που βόλευε τον Παναθηναϊκό. Ο Σλούκας με πέρασε μερικές φορές στο ένας εναντίον ενός, οπότε πρέπει να το φτιάξω.

Πρέπει να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και τη δουλειά που έχεις ρίξει. Η ομάδα, οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύτηκαν κι εγώ εμπιστεύτηκα εκείνους.

Ο μέντοράς μου είναι ο άνθρωπος που μου έκλεψε τον αριθμό (γέλια). Μιλάω για τον Λαρεντζάκη. Ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ ωραίο μέρος για να παίζεις μπάσκετ. Δεν υπάρχουν παρέες, δεν υπάρχουν κλίκες όπως γίνεται σε άλλες ομάδες. Όλοι είναι ,μια παρέα, μια οικογένεια και ήταν πολύ εύκολο για μένα να προσαρμοστώ», ανέφερε μεταξύ άλλων στη NOVA.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς