17.3 C
Athens

Σάκκαρη: Μακάρι να φτάσω ως το τέλος, βλέπω αρκετές σειρές με τον φίλο μου

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Indian Wells, αφού η Ελληνίδα πρωταθλήτρια νίκησε με 2-1 (6-2, 3-6, 6-3) την Ντιάν Παρί και πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο στο τουρνοά στην Καλιφόρνια.

Η Σάκκαρη δήλωσε ικανοποιημένη από την προσπάθεια της και τόνισε για τη συνέχεια:

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που επέστρεψα από μπρέικ πίσω στο τρίτο σετ, οπότε χρησιμοποίησα λίγο την εμπειρία μου, ήμουν γενναία, το κυνήγησα, πέτυχα το μπρέικ και πήρα το ματς. Το έχω πει πολλές φορές, αγαπώ πολύ αυτό το μέρος. Παίζω λίγο καλύτερα εδώ σε σχέση με τα υπόλοιπα τουρνουά, γιατί θέλω να μείνω εδώ όσο περισσότερο μπορώ», τόνισε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια και συμπλήρωσε:

«Απολαμβάνω τη διαμονή μου εδώ. Προφανώς έχω μπροστά μου ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά την ίδια στιγμή θα απολαύσω τη στήριξη του κόσμου και το τουρνουά, ελπίζοντας πως θα μπορέσω να μείνω λίγο περισσότερο εδώ και ίσως να φτάσω ως το τέλος».

Όσο για το πώς χαλαρώνει όταν είναι μακριά από το court;: «Βλέπω αρκετές σειρές. Αυτή την περίοδο βλέπουμε με τον φίλο μου το Tokyo Vice. Είναι πολύ καλό, το συστήνουμε σε όλους. Αυτός είναι ένας τρόπος να χαλαρώνω. Έχω επίσης τη μικρότερη αδερφή μου εδώ. Δεν τη βλέπω συχνά γιατί ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε είναι πολύ ωραίο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς