17 C
Athens

Απορρίφθηκε η έφεση του Μπέου και του Βόλου, κατακυρώθηκαν οι 3 βαθμοί στην Κηφισιά

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια Μπέου και Βόλου για να διαγραφεί η ποινή τους για την ρατσιστική επίθεση στον Τετέι από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, που δεν έκανε αποδεκτό το αίτημά τους κατακυρώνοντας κι επίσημα πλέον το ματς στην Κηφισιά

Δεν άλλαξε κάτι στην απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της ΕΠΟ μετά την έφεση του Αχιλλέα Μπέου και του ΝΠΣ Βόλος κατά της αρχικής απόφασης για την ρατσιστική επίθεση στον Ανδρέα Τετέι, με το παιχνίδι να κατακυρώνεται κι επίσημα πλέον στην Κηφισιά που εκκινεί τα πλέι άουτ με δύο βαθμούς περισσότερους από τη θεσσαλική ομάδα κι εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Παράλληλα, παραμένει και η ποινή απαγόρευσης του Αχιλλέα Μπέου στα γήπεδα για τους επόμενους τρεις μήνες και το πρόστιμο 50.000 ευρώ εις βάρος του, όπως αποφασίστηκε την Τετάρτη (13/3) από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Μπέος για Πρόεδρο της Εφέσεων: «Φιλοξενήθηκε σε σκάφος μεγαλοπαράγοντα που θέλει την παραμονή της Κηφισιάς»

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

-Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν τις εφέσεις της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος και του Αχιλλέα Μπέου κατά της υπ’ αρ. 53/2024 απόφασης του ΠΜΠΟ SL1 και της ΠΑΕ Α.Ε. Κηφισιά κατά της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, του Αχιλλέα Μπέου και της υπ’ αρ. 53/2024 απόφασης του ΠΜΠΟ SL1».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς