22.4 C
Athens

Μπερνάρ: Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να φύγω ως πρωταθλητής

Να φύγει ως πρωταθλητής από τον Παναθηναϊκό θέλει ο Μπερνάρ.

Οι Πράσινοι πήραν μεγάλη νίκη με 1-3 στο «Γ. Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό που έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μινέιρο από το καλοκαίρι, να μιλάει στην κάμερα της ΕΡΤ και την «Αθλητική Κυριακή».

Εκεί δήλωσε πως πιστεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και πως θα δώσει τα πάντα για να φύγει ως πρωταθλητής από τους Πράσινους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σπουδαία νίκη, που κρίθηκε αυτό το παιχνίδι;

«Είναι πάντα σημαντικές αυτού του είδους οι νίκες στα ντέρμπι. Και μετά από πάρα πολλές ισοπαλίες που είχαμε μέχρι τώρα είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς να κρατήσουμε αυτή την ελπίδα και για εμάς και τους φιλάθλους μας. Μπορούμε να κάνουμε ακόμα πολύ μεγάλα πράγματα στο πρωτάθλημα».

Μετά τις τρεις ισοπαλίες που ο Παναθηναϊκός έμεινε πίσω κανείς δεν πίστευε ότι μπορούσε να έχει αυτή την εικόνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ένα τρίποντο που δίνει και ψυχολογία εν όψει της συνέχειας;

«Μετά απ’ αυτές τις τρεις ισοπαλίες για τις οποίες είπατε τελειώσαμε την κανονική περίοδο και μείναμε πίσω τέσσερις βαθμούς. Αυτή δεν ήταν πολύ μεγάλη απόσταση από την κορυφή, αυτό ήταν καλό για εμάς. Οπότε καταλαβαίνετε πως μια νίκη σε ένα ντέρμπι θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά και να φτάσουμε ψηλότερα».

Θα φύγεις το καλοκαίρι αλλά δείχνεις πως θέλεις πολύ το πρωτάθλημα είναι το δέσιμο με την ομάδα. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να φτάσει στον τίτλο;

«Νομίζω πως ναι, μπορούμε. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε αυτή τη νοοτροπία, θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, γνωρίζοντας και την καλή ποιότητα που έχουν οι άλλες ομάδες και πόσο δύσκολο θα είναι αυτό αλλά εγώ προσωπικά θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να κατακτήσω το πρωτάθλημα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς