19.1 C
Athens

Ο εφιάλτης για τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου έχει ονοματεπώνυμο: Άκης Μάντζιος

Ο Έλληνας προπονητής έχει πάρει τον αέρα του Λουτσέσκου και συνεχίζει να είναι αήττητος απέναντι του στον «κίτρινο» πάγκο - Το σερί του κόντρα στον Ρουμάνο τεχνικό και ο Άρης που γκρέμισε για δεύτερη φορά φέτος τον ΠΑΟΚ από την κορυφή της βαθμολογίας

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας χωρίς ιδέες και φαντασία απέναντι στον Άρη και κάπως έτσι γνώρισε δίκαια την ήττα με 0-1 που τον γκρέμισε από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Δικέφαλος έδωσε συνέχεια στις κακές εμφανίσεις του μετά την ήττα στην Κροατία στο πρώτο παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τους «16» του Conference League και έπεσε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League όπου εκεί βρίσκεται κι πάλι η ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ – Άρης 0-1: Τον έριξε ξανά από την κορυφή με εκτελεστή Μορόν

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπόρεσε να κερδίσει για μία ακόμη φορά τον Άκη Μάντζιο που είναι το απόλυτο αφεντικό στις μάχες των δύο προπονητών. Ο Έλληνας τεχνικός έμεινε για 5ο σερί ματς αήττητος κόντρα στον προπονητή του ΠΑΟΚ, με την τελευταία του ήττα να είναι τον Φεβρουάριο του 2019 ως προπονητής του Πανιωνίου.

Ουσιαστικά ο Άκης Μάντζιος δεν έχει ηττηθεί ποτέ ως προπονητής του Άρη από τον ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το αήττητο σερί που τρέχει ο Έλληνας τεχνικός:

28 Νοεμβρίου 2021 ΠΑΟΚ-Άρης 0-1

13 Φεβρουαρίου 2023 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-2

17 Σεπτεμβρίου 2023 ΠΑΟΚ-Άρης 0-0

7 Ιανουαρίου 2024 Άρης-ΠΑΟΚ 2-1

10 Μαρτίου 2024 ΠΑΟΚ-Άρης 0-1

Ωστόσο τα σερί του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν σταματούν μόνο στον προπονητή της ομάδας. Συγκεκριμένα οι Κίτρινοι επικράτησαν για δεύτερο σερί παιχνίδι κόντρα στον Δικέφαλο, κάτι που είχε να γίνει από τα πλέι οφ της σεζόν σεζόν 2021/22.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο Άρης είναι αήττητος φέτος σε ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μετρώντας δύο νίκες και μία ισοπαλία. Μάλιστα με τις νίκες που πέτυχε έριξε και τις δύο φορές από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τους Ασπρόμαυρους, από τους οποίους έχει κόψει συνολικά φέτος 8 βαθμούς. Βέβαια οι Κίτρινοι δεν έχουν πληγώσει μόνο τον αιώνιο αντίπαλο τους, αφού έχουν ρίξει επίσης από την κορυφή της βαθμολογίας μέσα στη σεζόν τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς