18.7 C
Athens

Ο Χουάνκαρ επέλεξε να σχολιάσει με ένα αυτί, μια καρδιά και ένα τριφύλλι τη νίκη επί του Ολυμπιακού (pic)

Στα ύψη είναι ο ενθουσιασμός όλων στον Παναθηναϊκό μετά τη μεγάλη νίκη με 1-3 στην έδρα του Ολυμπιακού και το ιδανικό ξεκίνημα στα πλέι οφ.

Στα ύψη ήταν και ο ενθουσιασμός του Χουάνκαρ που χάρηκε με την ψυχή του τη νίκη της ομάδας του παρά το γεγονός πως δεν βρέθηκε στην αποστολή για το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μάλιστα τον ενθουσιασμό του τον έδειξε σχολιάζοντας κάτω από το post του Παναθηναϊκού για τη νίκη επί των Ερυθρόλευκων. Ο τρόπος που επέλεξε μάλιστα να το κάνει ήταν βάζοντας τρία emoji και συγκεκριμένα αυτί, πράσινη καρδιά και τριφύλλι, σε μία κίνηση που προκαλεί το λιγότερο έκπληξη καθώς ο Ισπανός «αστειεύεται» για την κατάσταση του, που σύμφωνα με τα όσα έλεγαν οι άνθρωποι του τριφυλλιού μετά το ματς του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες στο «Γ. Καραϊσκάκης» η διάγνωση έδειχνε πως ταλαιπωρούταν από Διάσειση λαβυρίνθου.

Να θυμίσουμε πως το παιχνίδι για του «Γ. Καραϊσκάκης» είχε διακοπή μετά από κροτίδα που έσκασε μέτρα μακριά από τον μπακ του Παναθηναϊκού και οι Πράσινοι πήραν το παιχνίδι στις δικαστικές αίθουσες καθώς αποχώρησαν από το γήπεδο. Μάλιστα ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί και με αφαίρεση ενός ακόμη βαθμού που πήρε πίσω μετά την έφεση που κατέθεσε στο CAS.

Το σχόλιο του Χουάνκαρ:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς