23.2 C
Athens

Τερίμ: Χρωστάγαμε στους οπαδούς μας μια τέτοια νίκη, ξέραμε πώς θα επιστρέψουμε γρήγορα μετά το 1-0

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Φατίχ Τερίμ. Ο Παναθηναϊκός πήρε μια μεγάλη νίκη στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου του και ανέβηκε ξανά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Μετά το τέλος του ματς ο Τερίμ τόνισε πως οι Πράσινοι χρωστούσαν μια τέτοια νίκη στον κόσμο τους και υποσχέθηκε πως θα είναι ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ιδανική πρεμιέρα του Παναθηναϊκού: «Δεν είναι εύκολο να παίζεις με τον Ολυμπιακό στην έδρα του. Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά δεν είχαμε δώσει καμία ευκαιρία μέχρι το γκολ. Ξέραμε πώς θα επιστρέψουμε γρήγορα στο παιχνίδι. Ήταν ένα ματς που παιζόταν με τακτικές. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έκαναν πολύ καλή μάχη στο γήπεδο, ό,τι έχουμε κάνει στην προπόνηση τα έδειξαν σήμερα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια ξανά στους παίκτες μου. Ξεκινήσαμε καλά στα playoffs και θα συνεχίσουμε έτσι. Χρωστάγαμε στους οπαδούς μας μία τέτοια νίκη. Θα βελτιώσουμε και πιο πολύ το παιχνίδι μας και θα παίζουμε καλύτερα».

Για την αντίδραση των παικτών του μετά το γκολ του Ποντένσε: «Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχω πει στους παίκτες μου είναι να μην δεχτούμε τίποτα. Όπως και να ‘ναι, και να χάνουμε πρέπει να αντιδράσαμε και να παίζουμε καλά, να δίνουμε μάχη. Αυτό που τους έχω πει είναι όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα πρέπει να αντιδράμε και να παίζουμε πάντα καλύτερα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς