23.2 C
Athens

Το 0-4 στη Λαμία είναι η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της Ένωσης στην ιστορία των πλέι οφ

Το 0-4 της ΑΕΚ εις βάρος της Λαμίας αποτελεί τη μεγαλύτερη σε έκταση εκτός έδρας νίκη των Κιτρινόμαυρων στην ιστορία των πλέι οφ

ΑΕΚ και Λαμία κοντραρίστηκαν για 15η φορά σε επίπεδο Super League. Η 9η σερί νίκη της Ένωσης επί των Φθιωτών τους καθιστά μακράν τον πιο αγαπημένο αντίπαλό της, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχουν βρει δίχτυα στα 13 από τα 15 μεταξύ τους παιχνίδια.

Κι αν δεν σας πείθουν οι παραπάνω αριθμοί, υπάρχει πλέον και ακόμα ένα αποδεικτικό στοιχείο. Το 0-4 της ΑΕΚ αποτελεί τη μεγαλύτερη σε έκταση εκτός έδρας νίκη των Κιτρινόμαυρων στην ιστορία των πλέι οφ, όπως διαμορφώθηκε με το τέταρτο γκολ του Λιβάι Γκαρσία στο 93′!

Μέχρι σήμερα μόλις μια φορά είχε σκοράρει τέσσερις φορές η Ένωση μακριά από την έδρα της σε αγώνα πλέι οφ της Super League. Τον Ιούλιο του 2020 στο «Βικελίδης» στο 1-4 επί του Άρη. Όπως και στη Λαμία σήμερα, έτσι και τότε οι εξέδρες ήταν άδειες λόγω του κορωνοϊού, που ήταν και η αιτία για να διακοπεί το ελληνικό πρωτάθλημα για περίπου τρεις μήνες.

Η Λαμία έγινε μόλις η δεύτερη ομάδα που δέχεται τέσσερα γκολ εντός έδρας από τους Κιτρινόμαυρους σε αγώνα πλέι οφ και πλέον εκείνη με την πιο βαριά ήττα από την ΑΕΚ.

Θυμηθείτε πως διαμορφώθηκε το ιστορικών διαστάσεων Λαμία – ΑΕΚ 0-4

 

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Στίβενς – Σάκκαρη 0-2: Πρόκριση στους «16» της Μαδρίτης μέσα σε 63′ με σούπερ απόδοση

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έπαιξε φανταστικά απέναντι στη φορμαρισμένη Στίβενς και σε 63' προκρίθηκε στη φάση των «16» του τουρνουά της Μαδρίτης επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση

Τεράστια επιτυχία για τον Βασίλη Σπανούλη: Προπονητής της χρονιάς στο BCL!

Στη δεύτερη σεζόν του ως προπονητής, ο Βασίλης Σπανούλης αναδείχθηκε κόουτς της σεζόν στο BCL από τη FIBA για την ανεπανάληπτη πορεία του Περιστερίου στη διοργάνωση

Ο σπουδαίος Γκος έδειξε ξανά την κλάση του στη Βαρκελώνη και ο Ολυμπιακός πέτυχε τον πρώτο δύσκολο στόχο

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος έκανε δύο μεγάλα ματς στη Βαρκελώνη και αποδείχθηκε καταλύτης στο μπρέικ του Game 1, ενώ το Game 2 θα μπορούσε να είχε διαφορετική εξέλιξη αν η διαιτητική τριάδα δεν έβγαζε εκτός με το «έτσι θέλω» τον Αμερικανό στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου.