17 C
Athens

Ολυμπιακός: Χωρίς Γκος, Λαρεντζάκη και Γουόκαπ κόντρα στο Λαύριο

Με τρεις σημαντικές απουσίες ο Ολυμπιακός κόντρα στο Λαύριο - Τα δεδομένα για τους τραυματισμούς των Γουόκαπ - Λαρεντζάκη ενόψει Παναθηναϊκού και η προφύλαξη του Γουίλιαμς-Γκος

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στο Λαύριο για την Basket League.

Συγκεκριμένα οι Ερυθρόλευκοι θα στερηθούν ξανά των υπηρεσιών των Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Τόμας Γουόκαπ, όπως και κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια για τη Euroleague, ενώ εκτός έμεινε και ο Γουίλιαμς-Γκος, παρότι επέστρεψε στη δράση την περασμένη Πέμπτη στο παιχνίδι με την ιταλική ομάδα.

Ο Γκος, που αγωνίστηκε για 20 λεπτά την Πέμπτη στο ΣΕΦ, ένιωσε ένα σφίξιμο στο πόδι πριν το τέλος της αναμέτρησης και η απόφαση του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου των Πειραιωτών είναι να προφυλαχθεί ενόψει του σημαντικού ευρωπαϊκού ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Πέμπτη (14/3).

Παράλληλα, κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα θα είναι ο Ναζ-Μήτρου Λονγκ που μάλιστα πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής κόντρα στη Βίρτους και είναι απόλυτα έτοιμος.

Εκτός παραμένουν επίσης οι Γουόκαπ (διάστρεμμα) και Λαρεντζάκης με πρόβλημα τραυματισμού, κάνοντας πλέον αγώνα δρόμου για να είναι διαθέσιμοι και στο 100% στο μεγάλο ντέρμπι με τους Πράσινους σε πέντε ημέρες από σήμερα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς