24 C
Athens

«Άκυρο της Μπαρτσελόνα στα 200 εκατομμύρια της Παρί για τον Γιαμάλ»

Ο 16χρονος θαυματουργός άσος της Μπαρτσελόνα κέντρισε το ενδιαφέρον της Παρί, αλλά η στάση των Μπλαουγκράνα είναι ξεκάθαρη παρά το αστρονομικό ποσό που φέρεται να προσφέρουν οι Παριζιάνοι

Το νέο παιδί-θαύμα της Μπαρτσελόνα, Γιαμίν Γιαμάλ, εντυπωσιάζει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του στους Μπλαουγκράνα και παρά το νεαρό της ηλικίας του (μόλις 26 ετών) παίζει με μία ποιότητα και ωριμότητα, σπάνια για την εποχή του.

Ο νεαρός Ισπανός επιθετικός είναι το νέο μεγάλο ταλέντο της «Μασία», με τους Καταλανούς να βλέπουν σε αυτόν τον επόμενο αστέρα της ομάδας, στη μετά-Μέσι εποχή.

Φυσικά, οι εμφανίσεις του έχουν τραβήξει τα βλέμματα τόσο των φιλάθλων όσο και των άλλων μεγάλων ομάδων της Ευρώπης. Ανάμεσά τους και η Παρί Σεν Ζερμέν, που σύμφωνα με γνωστό δημοσιογράφο της Marca κατέθεσε ήδη «βαρβάτη» πρόταση ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του υπερταλαντούχου Γιαμάλ.

Ωστόσο, η απάντηση της Μπάρτσα ήταν αρνητική, δείχνοντας το πόσο πιστεύει στον 16χρονο άσο τόσο για το παρόν όσο και για το άμεσο μέλλον…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς