17 C
Athens

Άρης: Ο Θ. Καρυπίδης ζήτησε νίκη στην Τούμπα κι έταξε μεγάλο πριμ για το Κύπελλο

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη έδωσε έξτρα κίνητρο στους παίκτες του Άρη για την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό και τους ζήτησε το «διπλό» στην Τούμπα και μία καλή πορεία στα πλέι οφ

Ο Άρης έχει αφήσει, για την ώρα, πίσω του την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μετά από 14 χρόνια και εστιάζει την προσοχή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα των πλέι οφ την Κυριακή (10/3, 21:00) στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα.

Οι Κίτρινοι με την ψυχολογία στα ύψη και δίχως σημαντικές απώλειες, θέλουν να μπουν με το δεξί στα πλέι οφ, που επί της ουσίας έχουν ως μοναδικό ρεαλιστικό στόχο να παραμείνουν στην 5η θέση και να διεκδικήσουν διπλό στόχο στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πρωτίστως για την κατάκτηση ενός τίτλου μετά από 54 χρόνια και δευτερευόντως για την κατάληψη ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Το ποδόσφαιρο κάτι χρωστάει στον Άρη του Άκη Μάντζιου

Για την ώρα και τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του Μάη, ο τελικός μπορεί να περιμένει. Ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του σκέφτονται τώρα το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπως και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Θόδωρος Καρυπίδης, που μετά την πρόκριση επί του Παναιτωλικού ζήτησε το «διπλό» στην Τούμπα, ενώ ανέβασε τα… ντεσιμπέλ στα αποδυτήρια, όταν ανακοίνωσε στους παίκτες πως θα μοιραστούν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε περίπτωση που στο τέλος της σεζόν ο Άρης κατακτήσει το Κύπελλο και μαζί το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Europa League.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς