17 C
Athens

Σλούκας: Χρειαζόμαστε ένα μικρό κλικ για να γίνουμε πρωταθληματική ομάδα

Ο Κώστας Σλούκας γέμισε τη στατιστική του στη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στη Βιλερμπάν και υποστήριξε πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο, ο ίδιος αισθάνεται ότι έχει την εμπιστοσύνη όλων και το μόνο που λείπει είναι το… κλικ που θα μετατρέψει τους Πράσινους από μια καλή ομάδα σε πρωταθληματική.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ρεκόρ καριέρας του Γκραντ: «Αρχικά να πω στον Γκραντ συγχαρητήρια. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και το αξίζει, δουλεύει καθημερινά. Για μένα προσπαθώ τα 15 χρόνια που παίζω στο ψηλότερο επίπεδο να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Ελπίζω να πετύχουμε τον στόχο μας με τον κόσμο στο πλευρό μας».

Ο κόσμος έλεγε και έβλεπε άλλη ομάδα χωρίς τον Σλούκα, άλλη με τον Σλούκα. Για το αν το νιώθει εκείνος: «Είμαι χαρούμενος για αυτό αν το λένε. Κοιτάω να κάνω ότι και τα προηγούμενα χρόνια. Ο προπονητής με εμπιστεύεται, οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται. Και εγώ προσπαθώ να δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι».

Για το αν νιώθει ηγέτης του Παναθηναϊκού: «Πρώτα από όλα είμαι ο μεγαλύτερος, πρέπει να το σημειώσω αυτό. Όπως είπα και πριν οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται, έχω πάει πολλές φορές μέχρι το τέλος του δρόμου, στο Final-4. Χρειαζόμαστε ένα μικρό κλικ ώστε από μια καλή ομάδα, να γίνουμε πρωταθληματική ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς