22.6 C
Athens

Μιτσέλι: Ήρθαμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο, κάναμε το πρώτο βήμα

Ο Λορέντζο Μιτσέλι κράτησε χαμηλούς τόνους και ζήτησε την ανασύνταξη του Ολυμπιακού ενόψει του τελικού Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Ιταλός τόνισε πως η ομάδα του έκανε το πρώτο βήμα με την πρόκριση απέναντι στον Παναθηναϊκό ωστόσο ο στόχος παραμένει η κατάκτηση του Κυπέλλου κι αυτή θα έρθει μόνο αν άπαντες επικεντρωθούν άμεσα στο ματς της Κυριακής.

«Ήταν ένα ματς όπως το γνωρίζαμε εξ αρχής. Ο στόχος μας δεν είχε να κάνει μόνο με το να είμαστε σωστά προετοιμασμένοι πνευματικά αλλά να τους βάλουμε σε δύσκολη κατάσταση πιέζοντας στην υποδοχή και να φέρουμε το παιχνίδι εκεί ακριβώς που θέλουμε, κάτι που δεν ήταν εύκολο. Ξέρουμε την ΑΕΚ, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, πρέπει να ανασυνταχθούμε πνευματικά γιατί αυτό το ματς ήταν πολύ δύσκολο, όπως είναι πάντα ένα ντέρμπι που πρέπει να το κερδίζεις. Πρέπει να σκεφτούμε τον τελικό γιατί ήρθαμε εδώ για να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Κάναμε το πρώτο βήμα. Πρέπει να ρίξουμε τους τόνους και να σκεφτούμε το επόμενο γιατί με τη σημερινή νίκη δεν κερδίζουμε αμέσως το Κύπελλο», δήλωσε ο Ιταλός προπονητής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς