21 C
Athens

Η ΔΕΑΒ απέρριψε το αίτημα της Λαμίας, χωρίς κόσμο το ματς με την ΑΕΚ

Η ΔΕΑΒ απέρριψε την αίτηση ανάκλησης της Λαμίας κατά της απόφασης για τη διεξαγωγή του αγώνα με την ΑΕΚ κεκλεισμένων των θυρών, όπως επιβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (7/3).

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί οριστικά χωρίς κόσμο παρότι οι Φθιώτες ισχυρίστηκαν πως τοποθετήθηκαν οι κάμερες. Η Επιτροπή υποστηρίζει πως δεν επιβεβαιώνεται από κάποιο στοιχείο κάτι τέτοιο και έτσι η αρχική απόφαση δεν ανακαλείται.

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας, ανακοινώνει ότι με την υπ΄ αριθ. 7/08-03-2024 απόφασή της, ΑΠEΡΡΙΨΕ την από 8/3/2024 αίτηση θεραπείας της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 για ανάκληση της υπ’ αριθμ. 6/2024 αποφάσεως της καθόσον ο σχετικός ισχυρισμός της αιτούσας ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται από κάποιο στοιχείο ή έγγραφο που η ίδια η αιτούσα όφειλε να προσκομίσει.

Ως εκ τούτου ισχύει η υπ’ αριθμ. 6/2024 απόφαση επιβολής διοικητικής κύρωσης της διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964-ΠΑΕ ΑΕΚ που πρόκειται να διεξαχθεί στην αθλητική εγκατάσταση (ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ ΑΘ. ΔΙΑΚΟΣ) την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, για τη διοργάνωση του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Super League 1 2023/2024, χωρίς την παρουσία θεατών καθόσον, διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή ότι δεν λειτουργούσαν πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας στο ανώτερο στάδιο όπως απαιτεί ο νόμος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς