19.7 C
Athens

Ολυμπιακός και Μεντιλίμπαρ συμφώνησαν για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείχνει την έμπρακτη στήριξη του στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καθώς λίγη ώρα μετά την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τους «16» του Conference League έφτασε σε συμφωνία μαζί του για νέο συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2025

Την έμπρακτη στήριξη του στο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδειξε με τον καλύτερο τρόπο ο Ολυμπιακός μετά την ήττα με 1-4 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι Ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Conference League, χωρίς αυτό ωστόσο να αναιρεί τα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα ο Βάσκος στον πάγκο του Ολυμπιακού που τον έχει μεταμορφώσει προς το καλύτερο και τον έχει βάλει ξανά δυνατά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Όλα αυτά τα γνωρίζει πολύ καλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι άνθρωποι των Περαιωτών. Έτσι, μια άσχημη βραδιά δεν θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα. Αντιθέτως σε μία συμβολική κίνηση η συμφωνία επήλθε λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τους Ισραηλινούς, με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού να δίνει τα χέρια με τον Μεντιλίμπαρ για νέο συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς