16.1 C
Athens

Κύπελλο: Οδεύει προς Θεσσαλία η έδρα του τελικού, αυτές είναι οι δύο προτάσεις της ΕΠΟ

Η ΕΠΟ οδηγείται σε μονόδρομο που φέρνει τον φετινό τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό στον θεσσαλικό κάμπο, με διαφορετικά δεδομένα για AEL FC Arena και Πανθεσσαλικό

Προς Θεσσαλία μεριά οδεύει η έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Άρη να είναι από την αρχή αρνητικός στο ενδεχόμενο διεξαγωγής της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.

Οι Κίτρινοι ζήτησαν να γίνει ο τελικός είτε στην Τούμπα είτε στο AEL FC Arena παρουσία κόσμου και των δύο ομάδων, ωστόσο τόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω διαρροής όσο και η αστυνομία είναι δεδομένο ότι δεν θα συναινέσουν στο σενάριο ο τελικός να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.

Τελικό Κυπέλλου σε Τούμπα ή AEL FC Arena με παρουσία κόσμου ζητάει ο Άρης

Κάπως έτσι, η ΕΠΟ οδηγείται σε μονόδρομο με δύο επιλογές, αμφότερες στη Θεσσαλία. Η πρώτη αφορά την έδρα της ΑΕΛ, με παρουσία κόσμου τόσο του Άρη όσο και του Παναθηναϊκού στις κερκίδες, ενώ η δεύτερη τη γνωστή και δοκιμασμένη λύση του Πανθεσσαλικού, αλλά με κλειστές πόρτες.

Η ΠΑΕ Άρης θέλει οπωσδήποτε κόσμο, ο Παναθηναϊκός το ίδιο και μένει να φανεί αν το γήπεδο της ΑΕΛ είναι σε κατάσταση για να φιλοξενήσει έναν τελικό Κυπέλλου, στις 18 (;) Μαϊου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς