19 C
Athens

Τελικό Κυπέλλου σε Τούμπα ή AEL FC Arena με παρουσία κόσμου ζητάει ο Άρης

Οι Κίτρινοι ζητούν να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό είτε στην έδρα του μεγάλου τους αντιπάλου στη Θεσσαλονίκη είτε στον θεσσαλικό κάμπο, με παρουσία κόσμου και από τις δύο πλευρές

Ο Άρης πανηγυρίζει από την Τετάρτη (6/3) την επιστροφή του σε τελικό Κυπέλλου μετά από 14 ολόκληρα χρόνια μετά την επικράτηση με 1-0 σε συνολικό σκορ επί του Παναιτωλικού.

Οι Θεσσαλονικείς θα διεκδικήσουν το πρώτο τους τρόπαιο μετά από 54 χρόνια και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θέλουν ο τελικός να διεξαχθεί με κόσμο στις κερκίδες και εκτός Αθήνας.

Συγκεκριμένα, φέρεται να έχουν προτείνει ήδη στην ΕΠΟ με απόφαση του προέδρου της ομάδας, Θόδωρου Καρυπίδη, το μεγάλο ραντεβού του Μαίου να διεξαχθεί είτε στην Τούμπα είτε στην AEL FC Arena.

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, τόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και η αστυνομία είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να συναινέσουν για τη διεξαγωγή του τελικού στην Τούμπα, για ευνόητους λόγους ασφαλείας, με το γήπεδο της ΑΕΛ αλλά και το Πανθεσσαλικό να αποτελούν τις πρώτες επιλογές, εφόσον συμφωνήσει και ο Παναθηναϊκός.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς