17 C
Athens

Πονοκέφαλος στο «1» για Ολυμπιακό: Δύσκολα προλαβαίνει Βίρτους ο Γουόκαπ

Το διάστρεμμα που υπέστη ο Τόμας Γουόκαπ στο Περιστέρι καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο κρισιμότατο ματς με τη Βίρτους και ο Γιώργος Μπαρτζώκας καλείται για ακόμα μια φορά φέτος να διαχειριστεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση της Πέμπτης (7/3) κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια είναι ο Τόμας Γουόκαπ αφού όπως ενημέρωσε ο Ολυμπιακός, υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στο αριστερό πόδι.

Δεν λέει να μπει στοπ στην ατυχία των Ερυθρόλευκων τη φετινή χρονιά καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Τόμας Γουόκαπ που αποχώρησε κουτσαίνοντας για τον πάγκο στα δύο λεπτά πριν από την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου του αγώνα στο Περιστέρι, έδειξαν πως υπέστη διάστρεμμα δεύτερου βαθμού στο αριστερό πόδι.

Έτσι πολύ δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση σε δύο μέρες κόντρα στους Ιταλούς στο ΣΕΦ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να πονοκεφαλιάζει. Κι αυτό γιατί ακόμη δύο πόιντ γκαρντ, Γκος και Μήτρου-Λονγκ, είναι εκτός αγωνιστικής δράσης εδώ και μέρες και αν δεν επιστρέψει τουλάχιστον ένας από τους δύο, το πρόβλημα του Ολυμπιακού στο «1» θα είναι πάρα πολύ μεγάλο.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«Διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στο αριστερό πόδι υπέστη ο Τόμας Γουόκαπ στην αναμέτρηση με το Περιστέρι. Η συμμετοχή του Αμερικανού γκαρντ στον αγώνα με την Βίρτους είναι εξαιρετικά αμφίβολη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς