24 C
Athens

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στον τρομερό Καραλή: «Το αφιερώνω στη μητέρα μου, μόνο αυτή πίστευε» (vid)

Ο σπουδαίος Έλληνας άλτης «άγγιξε» τον ουρανό της Γλασκώβης κάνοντας περήφανη την Ελλάδα στην πιο σπουδαία επιτυχία του μέχρι σήμερα, την οποία αφιέρωσε στη μητέρα του

Τεράστιος Εμμανουήλ Καραλής στη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του μέχρι τώρα!

Ο 24χρονος Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη περνώντας με απόλυτη επιτυχία τα 5,85μ. στην πρώτη του προσπάθεια!

Στιγμές μετά από αυτή τη μεγάλη στιγμή για τον ίδιο αναφέρθηκε με συγκίνηση στη μητέρα του που πίστευε από την αρχή στον ίδιο και την επιτυχία του, αφιερώνοντάς της το χάλκινο μετάλλιο, το οποίο φόρεσε στο στήθος στην βραδινή απονομή του, δίπλα σε Ντουπλάντις και Κέντρικς.

«Δεν ξέρω, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, ήρθα ως επιλαχών, δεν είχα βλέψεις, ήθελα μια προσωπική επίδοση αλλά όποτε φοράω τη φανέλα της εθνικής πάω καλά. Όλα πάνε καλά.

Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή και τον προπονητή μας που έχει κατάφερει αυτή την ομάδα να την κάνει μια οικογένεια. Όλοι έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους ενόψει του ανοικτού.

Δεν έχω λόγια. Δεν πίστευα και εγώ στον εαυτό μου ερχόμενος εδώ. Μόνο η μητέρα μου πίστευε, οπότε της αφιερώνω το μετάλλιο. Οπότε όταν μια μητέρα πιστεύει στο γιο της είναι μεγάλη υπόθεση», ήταν τα λόγια του Έλληνα πρωταθλητή του Ολυμπιακού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς