21.7 C
Athens

Μάντζιος: Πήραμε ψυχολογία για το ματς του Κυπέλλου

Ψυχολογία για το ματς του Κυπέλλου δήλωσε πως πήρε ο Άρης ο Άκης Μάντζιος.

Οι Θεσσαλονικείς έμειναν όρθιοι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα συγκλονιστικό ματς με τελικό σκορ 3-3.

Πλέον στρέφουν την προσοχή τους στη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναιτωλικό, κάτι που τόνισε και ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι με γκολ, φάσεις κι έτσι όπως εξελίχθηκε θεωρώ ότι το πρόσημο είναι θετικό. Υπήρξαν στιγμές στο παιχνίδι όπου είχαμε σωστή αντίδραση και μετά το 0-1. Γενικά ήταν ένα παιχνίδι ανοιχτό με εναλλαγή στο σκορ, με ρυθμό, ίσως όχι πολλές φάσεις από την πλευρά μας και από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι πήραμε ψυχολογία για το παιχνίδι της Τετάρτης».

Ρωτήθηκε για το τέλος ενός δεκαημέρου εξαιρετικά απαιτητικών αγώνων. «Αυτή είναι η αλήθεια. Προσπαθήσαμε να δώσουμε προτεραιότητα στους αγώνες του Κυπέλλου έχοντας ασφαλώς την προσοχή που απαιτούταν και στα παιχνίδια του Πρωταθλήματος. Τη Τετάρτη θα κλείσει αυτός ο κύκλος των αγώνων. Τώρα όλοι περιμένουμε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό», απάντησε.

Σχετικά με τη διαχείριση υλικού με τις αλλαγές αλλά και την απόδοση των Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδη, είπε: «Ο Καρίμ είχε μια ενόχληση ενώ για τον Φαμπιάνο ήταν σχεδιασμένο να πάρει ένα ημίχρονο για να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Γενικώς, θέλαμε να μην επιβαρύνουμε τα παιδιά το ίδιο ισχύει για τον Βέλεθ και τον Σουλεϊμάνοφ», σημείωσε και συμπλήρωσε. «Ο Φαμπιάνο είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα και μας έλειψαν τα στοιχεία που δίνει στο παιχνίδι μας. Ο Ανσαριφάρντ είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και χαρακτήρας. Θέλει τον χρόνο του και κάθε παιχνίδι που περνά θα είναι καλύτερος. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη ο οποίος έκανε καλό παιχνίδι και θέλουμε να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο».

Για τους φίλους του Άρη: «Ήταν εξαιρετικός ο κόσμος, είναι η δύναμή μας και τον ευχαριστούμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς