22.8 C
Athens

Κηφισιά – Παναιτωλικός 2-2: Οι Αγρινιώτες είχαν τις απαντήσεις στην Καισαριανή (vid)

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι ο Παναιτωλικός είχε απαντήσεις κόντρα στην Κηφισιά στην Καισαριανή και το τελικό 2-2 άφησε τα πάντα ορθάνοιχτα ενόψει των playout.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση αλλά αυτό δεν μπόρεσαν να το καρπωθούν κόντρα στον Παναιτωλικό παρά το γεγονός πως προηγήθηκαν δύο φορές στο παιχνίδι.

Η μάχη για την παραμονή έχει πάρει φωτιά με τον Παναιτωλικό να φτάνει τους 20 βαθμούς και να μένει πάνω από την Κηφισιά που ακολουθεί με 19. Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε αρκετές φάσεις και από τις δύο πλευρές, καθώς αμφότερες έδειξαν στην πράξη πως θέλουν τη νίκη που δεν ήρθε.

Ο Οζέγκοβιτς έδωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το προβάδισμα στο 23′, με την Κηφισιά να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Ο Παναιτωλικός βρήκε ισοφάριση στο 54′ με τον Ζοάο Πέδρο αλλά η Κηφισιά πήρε αμέσως εκ νέου το προβάδισμα με τον Οζέγκοβιτς να σκοράρει στο 56′ το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι.

Ωστόσο ο Παναιτωλικός βρήκε νέα απάντηση με τον Μλάντεν στο 77′ και το 2-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα που φούντωσε ακόμη παραπάνω τη μάχη ενόψει των playout.

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-2 

Σκόρερ: 23′, 56′ Οζέγκοβιτς / 54′ Ζοάο Πέδρο, 77′ Μλάντεν

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Καισαριανής

Διαιτητής: Γκορτσίλας

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Γκόμπελιτς, Σολόα, Τεϊσέιρα, Τσανάτζια (52΄Γιόβανσιτς), Μιλίτσεβιτς, Μενέντες (81΄Τετέι), Μπιφούμα (68΄Κλωναρίδης), Σάντος, Οζέγκοβιτς

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς (77΄Καρέλης), Λιάβας (65΄Μαυρίας), Χουάνπι, Τσιγγάρας (72΄Πέρες), Φρ. Ντουάρτε (72΄ Χατζηθεοδωρίδης), Τορεχόν, Λομόνακο (65΄Σενγκέλια), Πέδρο

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς