23.4 C
Athens

«Κατασκοπεύει» τον Ολυμπιακό με Βόλο ο Ρόμπι Κιν: «Πιθανότατα η μεγαλύτερη πρόκληση της σεζόν»

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα βρίσκεται απόψε (19:30) στις σουίτες του «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο, τέσσερις ημέρες πριν τη «μεγαλύτερη πρόκληση της σεζόν» για την ομάδα του κόντρα στους Πειραιώτες

Για τη μεγαλύτερη πρόκληση της σεζόν μέχρι τώρα έκανε λόγο ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρόμπι Κιν, όταν ρωτήθηκε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (7/3) στα πλαίσια της φάσης των «16» στο Conference League.

Ο Ιρλανδός προπονητής, λίγο μετά την άνετη νίκη της ομάδας του επί της Μακάμπι Πετάχ Τίκβα με 4-0, αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση με τους Πειραιώτες στο Φάληρο, κάνοντας λόγο για τη «μεγαλύτερη πρόκληση της σεζόν».

Παράλληλα, όπως μεταδίδουν τα ισραηλινά Μέσα, αναμένεται να δώσει το «παρών» απόψε (19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο τέσσερις μέρες πριν την κρίσιμη πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων με φόντο την οκτάδα στην τρίτη τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μακάμπι Πετάχ Τίκβα 4-0: Σκόραρε ξανά ο Ζάχαβι, σε πολύ καλή κατάσταση η αντίπαλος του Ολυμπιακού

«Ολυμπιακός; Μεγάλο παιχνίδι, το ξέρουμε. Αυτή είναι ίσως μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις μας αυτή τη σεζόν. Η ομάδα που έχουν και οι παίκτες, είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για τον σύλλογο. Θα φανεί αν μπορούμε να επαναλάβουμε αυτό που κάναμε στην Ευρώπη, οι παίκτες πέτυχαν μεγάλα επιτεύγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κιν σε ερώτηση που τού έγινε για την επικείμενη αναμέτρηση με την ομάδα του Μεντιλίμπαρ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς