17.8 C
Athens

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μακάμπι Πετάχ Τίκβα 4-0: Σκόραρε ξανά ο Ζάχαβι, σε πολύ καλή κατάσταση η αντίπαλος του Ολυμπιακού

Ο Ζάχαβι σκόραρε ξανά μέσα σε λίγες μέρες και η πρωτοπόρος Μακάμπι του Ρόμπι Κιν έριξε τεσσάρα στην 7η της βαθμολογίας πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη

Πρόκριση στο Κύπελλο και τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα το Σάββατο με ευρύ σκορ: η Μακάμπι Τελ Αβίβ πήρε ψυχολογία πριν το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη για τη φάση των «16» του Conference καθώς ισοπέδωσε με 4-0 την 7η της βαθμολογίας Μακάμπι Πέταχ Τίκβα.

Ο Ρόμπι Κιν έκανε προσεκτικό ροτέισον και κράτησε στον πάγκο τον βασικό του στόπερ (Σαμπορίτ) που αντιμετώπιζε ενοχλήσεις, με το τρίποντο να αποτελεί υπόθεση… ημιώρου ώστε να διατηρηθεί η ομάδα του στην κορυφή περιμένοντας γκέλα της Μακάμπι Χάιφα που αγωνίζεται την Κυριακή.

Ο Ζάχαβι μετά τα δύο γκολ στο Κύπελλο πρόσθεσε ακόμα ένα ανοίγοντας το σκορ στο 9′ ενώ στο 29′ σέρβιρε έτοιμο τέρμα σε κενή εστία για τον Πέρετζ που έγραψε το 2-0 και έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Από νέο λάθος στην άμυνα και δοκάρι του Τούργκεμαν στο 77′, ο Μίλσον πήρε το ριμπάουντ για το 3-0 ενώ στο 84′ ο Μπίτον που πέρασε αλλαγή στο 68′ και επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του, σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Κανιχόφσκι για να διαμορφώσει εκείνος το τελικό 4-0.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Ρόμπι Κιν): Μισπάτι, Σαχάρ, Ναχμίας (79′ Νταβιτζάντα), Μπαλτατσά, Ρεβίβο, Πέρετζ, Φαν Όφερεμ (76′ Κάρτσεφ), Κανιχόφσκι, Μίλσον (81′ Κίκο Μποντόσο), Νταβίντα (68′ Μπίτον), Ζάχαβι (77′ Τούργκεμαν)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς