17 C
Athens

Κλάτενμπεργκ: Ο Μαρινάκης είναι αναστατωμένος, έχει επενδύσει πολλά στη Νότιγχαμ και θέλει αποτελέσματα

Θέση για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Λίβερπουλ πήρε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πανηγύρισε με δραματικό τρόπο το πρώτο της «διπλό» στην έδρα της Νότιγχαμ μετά από 13 παιχνίδια, με τους ανθρώπους των γηπεδούχων να είναι έξαλλοι με τη διαιτησία και τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο του «City Ground» για να μιλήσει με τους διαιτητές.

Έξαλλος ο Β. Μαρινάκης προς τον διαιτητή Τίρνεϊ: «Σεβαστείτε τους παίκτες, κάθε εβδομάδα τα ίδια»

Στα όσα έγιναν αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο BBC ο αναλυτής διαιτησίας της Νότιγχαμ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος στάθηκε στο τι έγινε λάθος και μίλησε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά:

«Ως σύλλογος, η Νότιγχαμ Φόρεστ αισθάνεται ότι υπήρξαν μία ή δύο αποφάσεις που ήταν εναντίον της – Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ, Γουέστ Χαμ – αποφάσεις που η PGMOL αποδέχτηκε ότι έγινε λάθος και σήμερα ήταν άλλο ένα παράδειγμα όπου ο νόμος είναι αρκετά σαφής.

Εάν ο διαιτητής πρόκειται να διακόψει τον αγώνα για τραυματισμό στο κεφάλι, εάν αισθάνεται ότι υπάρχει. Δικαίως του επιτρέπεται να το σταματήσει. Ωστόσο, η μπάλα πρέπει να επιστρέψει στην ομάδα που έχει την κατοχή. Και η Νότιγχαμ Φόρεστ είχε ξεκάθαρα αυτή την κατοχή.

Έκανε ακριβώς το ίδιο στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ήταν μια διαφορετική κατάσταση. Η μπάλα ήταν πιο κοντά στην περιοχή του πέναλτι και η Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν προς το σημαιάκι του κόρνερ. Η Νότιγχαμ Φόρεστ έπρεπε να είχε την μπάλα πίσω. Αντίθετα, η Λίβερπουλ ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και σκόραρε σε αυτή τη φάση.

Όπως καταλαβαίνετε υπάρχει απογοήτευση απόψε. Τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ σε αυτή τη φάση και ελπίζουμε η τύχη μας να αλλάξει στο μέλλον.

Είμαι εδώ για να συμβουλεύσω τη διοίκηση του κλαμπ. Δεν έχω μιλήσει με τον διαιτητή. Θα το αφήσω αυτό για τους τους αρμόδιους. Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ είναι αρκετά αναστατωμένος επειδή η ομάδα του πάλεψε. Έχει επενδύσει πολλά χρήματα στην ομάδα και θέλει να δει αποτελέσματα.

Θα καθίσω με το διοικητικό συμβούλιο και τον ιδιοκτήτη για να προσπαθήσω να εξηγήσω τι συνέβη και είναι δύσκολο να γίνει αυτό αυτή τη στιγμή. Θα μιλήσουμε με την PGMOL και την Premier League και θα συζητήσουμε σύντομα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς