21 C
Athens

Έξαλλος ο Β. Μαρινάκης προς τον διαιτητή Τίρνεϊ: «Σεβαστείτε τους παίκτες, κάθε εβδομάδα τα ίδια»

Στον αγωνιστικό χώρο του «City Ground» κατέβηκε μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα ανάμεσα σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Λίβερπουλ ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πέρασε με δραματικό τρόπο από την έδρα της Νότιγχαμ με γκολ του Νούνιες στο 90+9′ για να πανηγυρίσει το πρώτο της «διπλό» εκεί μετά από 13 παιχνίδια.

Ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ όπως και όλη η ομάδα φαίνεται πως είχαν παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης τόσο για τον χρόνο των καθυστερήσεων όσο και για το γεγονός πως τελικά κράτησε παραπάνω από 8΄ και η Λίβερπουλ βρήκε γκολ νίκης.

Μάλιστα ο βοηθός προπονητή, Στίβεν Ριντ, αποβλήθηκε μετά από έντονες διαμαρτυρίες ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να ακολούθησε τους διαιτητές ώστε να συνομιλήσει μαζί τους. Σύμφωνα με τη Mirror, ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ φέρεται να είπε στον Τίρνεϊ: «Σεβαστείτε τους παίκτες, κάθε εβδομάδα τα ίδια!».

Θυμίζουμε πως πρόσφατα η Νότιγχαμ προσέλαβε τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ ως αναλυτή διαιτησίας καθώς είχε αρκετά παράπονα και αναζητούσε κάποιον να εξηγεί τις αποφάσεις όπως αποκάλυψε ο προπονητής Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς