18.7 C
Athens

Κινείται νομικά κατά του Πλάθα η ΚΑΕ ΑΕΚ: «Ο τέως προπονητής μας θα υποστεί πρώτος τις συνέπειες του Νόμου»

Η ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει πως η «ασυλία για συκοφάντες τελείωσε» και προαναγγέλλει νομικές κινήσεις κατά του πρώην προπονητή της, Ζουάν Πλάθα, μετά τις καταγγελίες του Ισπανού για καθυστερήσεις στις πληρωμές που έφτασαν μέχρι και τους 7 μήνες

Ο Ζουάν Πλάθα έριξε χοντρά καρφιά για τον τρόπο λειτουργίας της ΑΕΚ κυρίως σε διοικητικό επίπεδο αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι υπήρξαν καθυστερήσεις σε πληρωμές του σταφ αλλά και των παικτών που έφτασαν μέχρι και τους 7 μήνες, με τη διοίκηση της Ένωσης να μην αφήνει αναπάντητα τα όσα ισχυρίστηκε ο πολύπειρος Ισπανός τεχνικός τονίζοντας σε ανακοίνωσή της ότι «με δική του ευθύνη, ο τέως προπονητής μας, θα υποστεί πρώτος τις συνέπειες του Νόμου».

Παράλληλα, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ προσθέτει πως «η ασυλία για συκοφάντες τελείωσε» και «όσοι αρέσκονται σε τερατώδη ψέματα θα οδηγούνται στη δικαιοσύνη».

Βόμβες Πλάθα για ΑΕΚ: «Καθυστερήσεις σε πληρωμές μέχρι και 7 μήνες!» (vid)

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Ένωση στην ανακοίνωσή της ως απάντηση στις καταγγελίες του Πλάθα:

«Από σεβασμό στην παλαιά διαδρομή του, και επειδή από επιλογή δεν μπήκαμε στη διαδικασία μεσούσης της περιόδου -με την Ομάδα ν’ αγωνίζεται- ν’ αποκαλύψουμε πραγματικά περιστατικά τα οποία προκάλεσαν και το «διαζύγιο», αναλαμβάνοντας μάλιστα και ευθύνες που δεν μας αναλογούν, δεν πρόκειται ν’ απαντήσουμε άμεσα στα όσα «δήλωσε» ο τέως προπονητής μας, παρότι μας προκαλεί κατάπληξη γιατί επέλεξε τώρα, μετά από τόσο καιρό, και πριν από κρίσιμες αναμετρήσεις της Ομάδας μας για να μιλήσει…

Πάγια τακτική της Διοίκησης της ΑΕΚ BETSSON BC ήταν/είναι να μην απαντά σε κάποιους προπονητές/αθλητές που φόρεσαν τη φανέλα της Ομάδας μας ανεξάρτητα με τα όσα ενδεχομένως έλεγαν μετά τη φυγή τους, και «τρώγαμε» αδίκως και άγριο «ξύλο» από Μ.Μ.Ε. Αυτή η τακτική μας δεν εκτιμήθηκε όμως.

Η ασυλία για συκοφάντες τελείωσε!

Όσοι αρέσκονται σε ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΨΕΜΑΤΑ και βάλλουν κατά των συμφερόντων και της αξιοπρέπειας της Α.Ε.Κ. θα οδηγούνται πλέον στη Δικαιοσύνη. Ο τέως προπονητής μας θα υποστεί πρώτος τις συνέπειες του Νόμου, με δική του ευθύνη.

Μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα τοποθετηθούμε αναλυτικά και με λεπτομέρειες σε όσα έγιναν ή δεν έγιναν.

Προσώρας είμαστε υποχρεωμένοι να προσηλωθούμε στους στόχους μας.

ΥΓ: Θα επανέλθουμε σχετικά με τις νομικές κινήσεις μας».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς