24 C
Athens

Βόμβες Πλάθα για ΑΕΚ: «Καθυστερήσεις σε πληρωμές μέχρι και 7 μήνες!» (vid)

Σοβαρότατες καταγγελίες από τον Ισπανό τεχνικό για τη διοικητική λειτουργία της ΑΕΚ - «Υπήρξαν 2 μήνες καθυστέρησης πληρωμής, 4 για τους Έλληνες παίκτες και 7 για το προσωπικό», ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του

Ο Χουάν Πλάθα έριξε χοντρά καρφιά για τον τρόπο λειτουργίας της ΑΕΚ κυρίως σε διοικητικό επίπεδο αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι υπήρξαν καθυστερήσεις σε πληρωμές του σταφ αλλά και των παικτών που έφτασαν μέχρι και τους 7 μήνες!

«Είναι περίεργο ότι το 2024 συμβαίνουν πράγματα που ήξερα ότι συνέβησαν πριν από 30 χρόνια. Για μένα και τους Βορειοαμερικανούς υπήρξαν 2 μήνες καθυστέρησης πληρωμής, 4 για τους Έλληνες παίκτες και 7 για το προσωπικό. Η ζήτηση είναι ίδια είτε κερδίζεις ή όχι», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός σε συνέντευξή του στην Ισπανία για την πορεία του στην Ένωση, από την οποία αποχώρησε πριν έναν μήνα.

Ο Πλάθα με σοβαρές του καταγγελίες έφερε προ των ευθυνών της τη διοίκηση της ΑΕΚ και τον Πρόεδρο της, Μάκη Αγγελόπουλο, που ακόμα… παλεύει για να ξεχρεώσει τα BAN της FIBA.

Πλάθα για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ: «Πόσες ομάδες έχουν τέτοια ιστορία;»

Σημειώνεται πως η εποχή Πλάθα στην ΑΕΚ ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο και ολοκληρώθηκε άδοξα στις 25 Ιανουαρίου, όταν και τον αντικατέστησε στην άκρη του πάγκου ο Ηλίας Ζούρος, με την Ένωση να παρουσιάζει κακό αγωνιστικό πρόσωπο σε Ελλάδα και Ευρώπη παρά τις υψηλότατες προσδοκίες που είχε θέσει ο ίδιος ο σύλλογος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς