18.7 C
Athens

Καραπαπάς για το γκολ του Πόνσε: «Παίζουμε σε πρωτάθλημα με διαφορετικούς κανόνες»

Ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε τις αποφάσεις του Μαλούτα στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, κάνοντας λόγο για πρωτάθλημα με διαφορετικούς κανόνες για τις ομάδες

Τις διαιτητικές αποφάσεις στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα σχολίασε ο Κώστας Καραπαπάς με stories στο Instagram, κάνοντας λόγο για πρωτάθλημα με διαφορετικούς κανόνες.

«Παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα με διαφορετικούς κανόνες για τις ομάδες! Μας ακύρωσαν γκολ στο ματς με την Κηφισιά και στο ματς με τον Αστέρα γιατί βρήκε, είπαν, έστω, ακούσια σε χέρι, στην πρώτη περίπτωση του Μασούρα και στη δεύτερη του Ναβάρο! Το έψαξε το VAR από εδώ, το έψαξε από εκεί, τελικά το ακύρωσαν ή μάλλον ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΑΝ.

Απόψε μπήκε γκολ με το χέρι από τον Πόνσε της ΑΕΚ, αλλά ο διαιτητής Μαλούτας το μέτρησε ως γκολ! Ο Μαλούτας είναι αυτός που πήρε το νόμπελ εφεύρεσης σε πέναλτι στο Καλαμάτα-Ολυμπιακός Β. Από τη Βέροια. Ξέρετε… Και λες: καλά ο Μαλούτας, το VAR;», έγραψε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, ενώ σε επόμενο story κάτω από το βίντεο με το γκολ του Πόνσε σχολίασε: «Κάποτε έσβησαν τα φώτα, τώρα σβήνουν και την αίθουσα στο VAR!».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς