23.3 C
Athens

Αστέρας – Κηφισιά 3-3: Οι νεοφώτιστοι άφησαν εκτός πλέι οφ τους Αρκάδες σε φοβερό ματς

Αστέρας Τρίπολης και Κηφισιά χάρισαν θέαμα, έκαναν ένα εκπληκτικό παιχνίδι αλλά το τελικό 3-3 αφήνει και τις δύο ομάδες ανικανοποίητες καθώς καιγόταν για τη νίκη η καθεμία για διαφορετικούς λόγους.

Οι Αρκάδες έπαιζαν την τελευταία ζαριά τους στη μάχη της 6ης θέσης και των πλέι οφ, όμως η ισοπαλία ήταν καταδικαστική αφού η Λαμία βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω με μία αγωνιστική να απομένει για τον Αστέρα και την ισοβαθμία υπέρ της.

Η Κηφισιά από την άλλη πήρε ένα πολύ σημαντικό βαθμό στη μάχη της παραμονής δίνοντας συνέχεια στο καλό αποτέλεσμα της Λεωφόρου, ωστόσο θα μπορούσε να πάρει πολλά παραπάνω από το σημερινό παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 14′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οζέγκοβιτς όμως ο Μιριτέλο έφερε το ματς στα ίσια στο 32′.

Το γκολ του επιθετικού του Αστέρα ήταν μόνο η αρχή στο καυτό διάστημα που θα ακολουθούσε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου μιας και η Κηφισιά πήρε εκ νέου το προβάδισμα τέσσερα λεπτά αργότερα.

Αυτό δεν επηρέασε τους γηπεδούχους που με τέρματα των Γιαμπλόνσκι στο 40′ και Κρεσπί στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έφεραν τούμπα το ματς. Μάλιστα στις αρχές του δευτέρου μέρους είχαν την ευκαιρία να το τελειώσουν όμως ο Αναγνωστόπουλος νίκησε τον Καλτσά.

Από εκεί και πέρα η Κηφισιά ανέβασε την απόδοση της, πίεσε και δημιούργησε ευκαιρίες και έφτασε τελικά στο γκολ με τον Βαφέα στο 73′. Ο Αστέρας που καιγόταν για τη νίκη πήρε από εκεί και πέρα τον έλεγχο όμως δεν έφτασε σε κάποια μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη που τόσο χρειαζόταν.

ΑΣΤΕΡΑΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ 3-3

Γήπεδο: Θ. Κολοκοτρώνης

Σκόρερ: 32′ Μιριτέλο, 40′ Γιαμπλόνσκι, 45+2′ Κρεσπί / 14′ πεν. Οζέγκοβιτς, 36′ Γιόβανσιτς, 37′ Βαφέας

Διαιτητής: Μανούχος

Κίτρινες: Αλάγκμπε, Σουρλής / Σολόα, Βαφέας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Tσιφτσής, Λύρατζης, Ζουκάνοβιτς, Καστάνιο, Χουχούμης (78΄Άλβαρες), Γκος (46΄Αλάγκμπε), Γιαμπλόνσκι (78΄Σουρλής), Ρεγκίς (78΄Μάντζης), Μπαρτόλο, Καλτσάς (67΄Παλάσιος), Μιριτέλο

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (69΄Σπίνος), Βαφέας, Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Γιόβαντσιτς (46΄Σολόα), Μπιφουμά, Ματ.Σάντος, Μενέντες (62΄Τετέι), Οζέγκοβιτς (Παρράς)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς