16.2 C
Athens

Άρης: Ο Φαμπιάνο και η πραγματικότητα για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ

Όσο δεν ανανεώνει με τον Άρη άλλο τόσο ενισχύονται οι φήμες που τον θέλουν να υπογράφει με άλλη ομάδα στην Ελλάδα, ωστόσο η πλευρά Φαμπιάνο δεν έχει πάρει ακόμα την απόφασή της έχοντας δύο ξεκάθαρες επιλογές ενόψει καλοκαιριού

Το συμβόλαιο του Φαμπιάνο με τον Άρη ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο και όποιες κουβέντες έγιναν για την ανανέωσή του, για την ώρα, έχουν πέσει στο κενό.

Ένα το κρατούμενο για την υπόθεση του Βραζιλιάνου στόπερ, που κάνει ήδη σκέψεις για το μέλλον του και συνεχίζει να μένει εκτός αποστολής για τους Κίτρινους, αφού θα χάσει και τρίτο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα, αυτό στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Γύρω από το όνομά του τελευταία έχει αναπτυχθεί μία έντονη φημολογία περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ, ωστόσο πληροφορίες του athlosnews από το στενό περιβάλλον του παίκτη αναφέρουν πως ουδέποτε μέχρι σήμερα υπήρξε επαφή ανάμεσα στην πλευρά του Βραζιλιάνου και του Δικεφάλου του Βορρά.

Είναι γνωστό πως ένας από τους εκπροσώπους του, ο Πάουλο Πιτομπέιρα, βρέθηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη για να συναντηθεί μαζί του κι εκεί του γνωστοποίησε πως υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον για τον ίδιο, αλλά όχι επίσημο ακόμα και σε καμία περίπτωση με «ασπρόμαυρο» φόντο.

Ομάδα του BIG-5 τον έχει βάλει στο «μάτι» από τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά τελικά προχώρησε σε άλλες προσθήκες στα στόπερ και δεν ασχολήθηκε παραπάνω, με δεδομένο πως ο Άρης πολύ δύσκολα θα συναινούσε να τον παραχωρήσει μεσούσης της σεζόν.

Ο Φαμπιάνο σέβεται πρώτα την ομάδα και μετά το συμβόλαιό του και θέλει να πανηγυρίσει έναν τίτλο με τους Κίτρινους στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ωστόσο, εξακολουθεί να ζητά περισσότερα χρήματα για να ανανεώσει κι όσο δεν τού γίνεται κάποια πρόταση που να τον ικανοποιεί, άλλο τόσο συνεχίζεται το άτυπο «παζάρι» των ατζέντηδων, με τον ίδιο να οδηγείται από το καλοκαίρι σε μία δύσκολη απόφαση με δύο ξεκάθαρες επιλογές στο μυαλό του. Είτε παραμονή στην Ελλάδα είτε επιστροφή στη Βραζιλία

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς