19.1 C
Athens

Ανακοινώνεται από την Γκέτεμποργκ ο Κάρλσον που αποφάσισε με την καρδιά του

Τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση του Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον από την Γκέτεμποργκ, την ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του πίσω στο 2010.

O 29χρονος Σουηδός εξτρέμ πέρασε την Τρίτη (27/2) με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον είναι ζήτημα ωρών να ανακοινωθεί η συμφωνία του με την Γκέτεμποργκ, σε μία απόφαση καρδιάς για τον ίδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athlosnews από το περιβάλλον του παίκτη, ορισμένες προτάσεις που είχε στα χέρια του (ανάμεσά τους και αυτή από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας) μετά το άμεσο και αποτυχημένο πέρασμά του από τον Άρη, ήταν καλύτερες σε οικονομικό επίπεδο από την προσφορά της Γκέτεμποργκ, ωστόσο ο Σουηδός άσος επέλεξε την ομάδα όπου ξεκίνησαν όλα για τον ίδιο, αναζητώντας την αγωνιστική του αναγέννηση.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα έχει -πιθανότατα- ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2026 (με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο) επιβεβαιώνοντας έτσι το ρεπορτάζ του ΑΘΛΟΥ από τις 9 Φεβρουαρίου.

Ο Κάρλσον βρίσκεται ήδη στο Γκέτεμποργκ, έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του μετά από τις εξορμήσεις του σε Ιαπωνία και Ελλάδα. Σημειώνεται πως μέρος του φετινού του συμβολαίου θα καλυφθεί από τη σουηδική ομάδα, με τον Άρη να απαλλάσσεται από τον πέμπτο πιο παχυλό μισθό ανάμεσα στους παίκτες του φετινού του ρόστερ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς