19 C
Athens

Ολυμπιακός: Προβλήματα με Γκος, Λαρεντζάκη και Μήτρου-Λονγκ ενόψει Ζαλγκίρις

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού έμειναν εκτός προπόνησης την Τρίτη, με την προετοιμασία για το ματς στο Κάουνας να πραγματοποιείται μετ' εμποδίων

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας συνεχίστηκε την Τρίτη (27/2) και τα προβλήματα είναι τρία για τον Γιώργο Μπαρτζώκα καθώς εκτός προπόνησης έμειναν οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Όσον αφορά στον Αμερικανό – που έμεινε εκτός ημιτελικού και τελικού Κυπέλλου – ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό οπίσθιου μηριαίου αριστερά και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι στη Λιθουανία την Παρασκευή (1/3, 20:00) με την κατάστασή του να επανεκτιμάται καθημερινά.

Από την άλλη, ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ που αντιμετώπισε ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη και τελικά δεν αγωνίστηκε στη Χάγη με τη φανέλα της εθνικής ομάδας. Ο Ελληνοκαναδός ταλαιπωρείται από άμεση πλήξη στην αριστερή ωμοπλάτη και μόλις αφιχθεί η αποστολή της Εθνικής θα υποβληθεί σε εξετάσεις στο νοσοκομείο.

Τέλος, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα 5 χιλιοστών στον έξω μηριαίο κόνδυλο του δεξιού γόνατος. Θυμίζουμε πως ο διεθνής γκαρντ είχε αγωνιστεί με ενοχλήσεις κόντρα στην Τσεχία και το πρόβλημα έγινε πιο έντονο για αυτό και δεν προπονήθηκε μετά από εκείνο το παιχνίδι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς