18.9 C
Athens

Έγιναν εντονότερες οι ενοχλήσεις του Λαρεντζάκη, με απουσίες η Εθνική στη Χάγη

Οι ενοχλήσεις του Λαρεντζάκη στον μηνίσκο έγιναν εντονότερες μετά το παιχνίδι στην Τσεχία, ενώ σε μαγνητική υποβλήθηκε ο Παπαγιάννης - Δεν ταξιδεύουν στη Χάγη οι Γουόκαπ, Παπανικολάου και Μήτογλου

Πολλά είναι τα προβλήματα που προέκυψαν στην αναμέτρηση της εθνικής Ελλάδας απέναντι στην Τσεχία καθώς ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αγωνίστηκε με ενοχλήσεις στον μηνίσκο (κουβαλούσε το πρόβλημα από τον τελικό Κυπέλλου) και αυτές έγιναν εντονότερες με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στην Ολλανδία.

Σημειώνεται πως σε μαγνητική υποβλήθηκε ο Γιώργος Παπαγιάννης λόγω μυϊκού σπασμού που ένιωσε στον αριστερό προσαγωγό και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Στην προπόνηση του Σαββάτου συμμετείχαν 11 παίκτες, ενώ όπως είχε γίνει γνωστό, οι Παπανικολάου, Μήτογλου και Γουόκαπ μένουν στην Αθήνα και δεν ταξιδεύουν στη Χάγη ώστε να πάρουν ανάσες λόγω μεγάλης καταπόνησης. Αντίθετα, το ντεμπούτο του αναμένεται να κάνει στην Ολλανδία ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ που ως νατουραλιζέ θα αντικαταστήσει τον Γουόκαπ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς